Vad är en spackel?

Kallas ibland för en spackle kniv är spackel ett skrapande verktyg som är konstruerat på ett sätt som liknar köket spateln. Kännetecknas av en platt blad som är utrustad med ett robust handtag, spackeln kan användas i en rad olika bygg-och hem-projekt reparation. Kitt knivar finns i två typer, där varje typ är inriktad på specifika applikationer.

Den styva bladet stil spackel är konstruerad med en fast metall blad som är något tjock och inte böjer lätt. Denna typ av spackel är idealisk för användning i alla jobb där det finns ett behov av en styv verktyg. Ett exempel på en uppgift som styva bladet spackel unikt lämpar sig för är skrapning. Skrapan åtgärder kan bidra till att ta bort färg eller tapet, eller som ett sätt att befria bara om någon slät yta från ett utländskt inslag.

Den andra vanligaste typen av spackel är den flexibla bladet modellen. Dessa typer av kitt knivar idrotten ett tunnare blad än sin styva blad kusiner och låta klingan att böja lite vid behov. Ett flexibelt blad spackel är effektivt med uppgifter som kräver mer av en spatel åtgärder, som t. ex. att sprida en tätning eller täcker agent till en fördjupning eller hål i en vägg. Tillsammans med tunna metall blad, är denna form av spackel också ofta fås med en plast och handtag som gör det möjligt att använda spackel några gånger och sedan kassera enheten.

Hårdvara butiker och centrum färg i många rabatterade butiker kommer att bära en rad spackel alternativ. Verktyget i sig är relativt billigt, även om vissa av den hårda blad modeller som är byggda för långtidsbehandling kostar lite mer. Enkla att hantera och mycket sidan är spackel som ofta finns i alla hem verktygslåda, och är alltid en del av utrustningen om hand på byggarbetsplatser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.