Vad är en mobil Hoist?

mobila lyftanordningar är apparater som används för att lyfta olika typer av objekt, och transportera dem på korta sträckor. Det finns flera olika typer och storlekar av dessa hissar, med vissa avsedda för användning i lager, medan andra används i varv, på lastkajer, och även på sjukhus. Ett av de utmärkande egenskaperna hos alla typer av mobila hissa är att enheten är monterad på hjul, vilket gör det enkelt att flytta höjden till önskad position relativt lätt.

En av de vanligaste exemplen på den mobila telfern finns i ett sjukhus, vårdhem eller annan typ av pågående vård anläggningen. Här är höjden ofta används för att hjälpa patienter som inte är fullt ambulatorisk att röra sig. Till exempel en patient som har svårt att sitta upp i sängen eller stigande till stående kan använda denna typ av anordning.

Med det här programmet är den mobila telfer hjul till en plats bredvid sängen, och inom räckhåll för patienten. Hjulen är ofta låsta för att förhindra att enheten flyttas under användning. Beroende på den omfattning som krävs av stöd, patienten kan nå upp och vapen grepp på höjden och använder dem för hävstångseffekter att sitta upp i sängen. För patienter som helt arbetsoförmögen, får vårdgivare rulla försiktigt patienten och placera en sele under hans eller hennes kropp. Lyften används sedan för att lyfta patienten från sängen och påbörja processen av transporter.

På senare år har frågor om användningen av mobila hissar i vårdinrättningar lett till ökad kontroll på tillverkning av produkterna. Som en följd av detta är stor uppmärksamhet ägnas åt kvaliteten på material som används för att konstruera telfrar, samt att se till att komponenterna är sammansatta på rätt sätt. Många tillverkare har reviderat sina riktlinjer för underhåll och användning av hissar, ytterligare minimera möjligheten för någon typ av olycka kan äga rum samtidigt hjälpa patienterna.

Tillsammans med användning på sjukhus, kan den mobila hissa även på varv samt på nära vattnet. Den mobila båt lyftanordning idealisk för att hjälpa till att flytta båtar av nästan vilken storlek i och ur vattnet. Vissa kan även användas för att lyfta båtar över vattenlinjen för snabb inspektioner, utan att behöva flytta båten helt ur vattnet.

biltillverkare och mekanik gör ibland använda en mobil motor hissa. En mobil kran av detta slag gör processen med att ersätta motorer relativt enkel. Det hållbara remmar på höjden är noggrant knutna till den gamla motorn, en operatör använder kontrollerna på hissa att lyfta motorn ur bil och svänga bort till ett område där det kan ställas ner. Samma telfern kan sedan flytta den nya motorn på plats, försiktigt släppa den in i motorrummet på fordonet, på så sätt undvika att i stammar eller andra skador till mekaniker.

Det finns olika modeller för den mobila hissa som gör det till ett användbart verktyg i ett antal olika inställningar. Mobila kolumn lyftanordningar är ofta ett bra alternativ för att flytta tunga inventering runt ett lager, medan hissar utrustade med remmar är bättre lämpade för användning på sjukhus. I samtliga fall är de hissar utformade för att skydda objekt som transporteras, samt förhindra all skada för operatören.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.