Vad är en hand Kärra?

En hand vagnen är en liten transport anordning som används för att flytta tunga laster från en plats till en annan. Det är ett mycket vanligt verktyg som används av ett stort antal branscher som transport fysiska produkter. Kallas även en hand lastbil eller en dolly, då är spelet vagnen används ofta av bestånd personer som arrangerar och omdaning av varor i butiker. När det används på rätt sätt kan vagnar skydda människor från ryggproblem och andra hälsoproblem som kan orsakas av att lyfta tunga laster.

Normalt består av två små hjul som sitter under en bärande plattform har hand vagn vanligtvis två handtagen på sitt stöd ram. Dessa handtag används för att skjuta, dra och manövrera enheten. En tom hand vagnen står vanligen upprätt i en L-form, och är i regel staplas på plattformen. När varorna är på plats är det lutas bakåt så att belastningen är balanserad mellan plattformen och stödet ramen. Speciellt om tunga eller ömtåliga material flyttas, den person som driver vagnen bör återvända till en upprätt position noggrant, för att försäkra ingenting faller av plattformen.

Olika typer av dessa verktyg finns, och den typ som används är ofta väljas utifrån vilken typ av material som det kommer att röra sig. Hand vagnar är gjorda av olika typer av hårda material som stål, aluminium och stor genomslagskraft plast. Mest hand vagnar kommer i standardstorlekar och används för allmän last, men det finns några som har utformats särskilt för mycket små eller stora produkter.

hjulförsedda vagnar i rostfritt stål är den vanligaste typen av hand lastbilar används. Dessa används på platser med tung last att flytta, liksom butiker och fabriker, och har vanligen hjul tillverkade av rostfritt stål också. Svetsade och metall vagnar hjul är oftast mycket mer lätt och ofta används för lättare material.

De med en ram och hjul i en metallegering är tyngre och robusta gjorts. Vagnar av denna typ har vanligtvis en bredare plattform för stora belastningar. Metallegeringar hand lastbilar används vanligtvis för att transportera tunga produkter, såsom föremål tillverkade av stål.

En fällbar vagn är en annan typ av handverktyg och är ofta tillverkade av rostfria aluminium. Det är också lätt, men ofta har möjlighet att bära tunga laster och kan vika att ta upp mindre utrymme när den inte används. Denna funktion gör det också möjligt att lätt kunna transporteras till platser där den behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.