Vad är en genomsökning rymden?

En genomsökning rymden är ett område som byggdes mellan marken och ner i ett hus, skapa en permanent bas och används i stället för en källare. En genomsökning utrymme har inte djupet i en vanlig källare, vilket gör det svårt för en person att kunna stå upp när inuti litet utrymme.

Genomsök utrymmen byggs med block väggar för hemmet att sitta på. De kan också ha betonggolv, även om vissa har grus i stället. En genomsökning utrymme kan nås antingen från utsidan eller insidan av hemmet, som liknar en källare, beroende på vad villaägaren väljer när de bygger hemmet. De kan användas som en permanent stiftelse under dubbel bredd tillverkas hem, modulära hem, eller fastnar byggt bostäder.

Det finns fördelar och nackdelar som bör beaktas innan beslut fattas om en genomsökning utrymme i stället för en regelbunden källaren när de bygger ett hem. En av fördelarna är att ha huset från marken, jämfört med en betongplatta grund. Detta är nödvändigt när huset byggs i ett fuktigt område eller ett område som kan drabbas av angrepp av termiter. Uppenbarligen en källare håller huset från marken också, dock en genomsökning utrymme är mycket mer prisvärd än en källare. En genomsökning utrymme gör det också enklare att service VVS-arbeten och ledningar arbete eftersom det är mer tillgänglig än ett hus med en färdig källare.

Fukt är en stor nackdel när man bygger en genomsökning utrymme och lämpliga försiktighetsåtgärder måste vidtas för att undvika de skador som fukt kan orsaka. All fukt som ackumuleras i krypgrunden kommer att åka uppåt, in i durken, Gips och isolering. Detta kan orsaka allvarliga hälso-och säkerhetsfrågor för dem som bor i hemmet. Korrekt installation av isoleringen kan hålla fukt åtminstone undvika mögel och hälsoproblem. En ångspärr placerats korrekt på insidan av krypgrunden kommer att skapa en tunn konkret barriär över gruset golvet, att hålla fukt och alla gnagare ut.

En genomsökning utrymme bestående av golv och väggar fullt färdig i betong är bäst totalt sett. Med ett konkret genomsöka utrymme, gnagare inte kan gräva tunnlar under jord och in i hemmet. Betong kan också blockera mögel, olika lukter, dålig luftkvalitet och hålla hög energi räkningar på ett minimum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.