Vad är en däcksbalkarna?

En däcksbalkarna är en stödjande tjänst som håller vikten på PRYDNAD material och personer och som släpps ut på däck. Dessa är oftast bultad till fasta tjänster däcksbalkarna. När du ansluter däcksbalkar till tjänster är det viktigt att ge stöd till timmer utöver spik och skruvar, vilket kan försvaga över tiden och inte riktigt stödja strukturen.

Oftast balkar däck skapas från timmer som mäter två inches (5,08 cm) med 12 inches (30,48 cm). Veden kommer att klippas ner till rätt längd baseras på däck planen. Varje däcksbalkarna måste fästas på ett däck post med hjälp av antingen en däcksbalkarna reglar eller ett hack-and-bult teknik.

däcksbalkarna reglar är en metall fäste som är bultad till en sidfot post och en däcksbalkarna. Bjälklag stöd vikten av balkar, golvläggning, och räcken bifogas däck. En sidfot krävs i alla fyra hörnen av däcket, och mätt utrymmen på undersidan av däcket för ytterligare support. De många och avståndet mellan sidfot och balkar kommer att avgöras av den totala vikten på däcket. Denna vikt kan lägga till upp till flera ton, när möblerna är placerade på däck golv och folk börjar använda det utrymmet.

Däck bjälklag används också för att fästa däcksbalkar strukturen i hemmet. Dessa bjälklag måste bultas till en fast stud genom ett hem utsida. Sidfot tjänster kan också användas för att stödja vikten av däcksbalkar, om dubbar inte är tillräckligt starka för att stödja däck.

A notch-och bult teknik kan användas i stället för däcksbalkarna bjälkarna för att stödja balkarna. Denna teknik använder överdimensionerade sidfot inlägg. Inlägg skårad med en cirkulerande såg att hålla bredd däcksbalkar. Den däcksbalkarna då är ansluten till sidfoten med vagnsbultarna.

Urtagningar kan klippas ut från två sidor för att stödja hörn däcksbalkar. De resterande tjänster är ofta hack i mitten att stödja den gemensamma stråle som driver djup eller bredd, av hela däck. Däcksbalkar kan placeras antingen parallellt eller vinkelrätt mot hemmet, beroende på de godkända däck planerna.

tillräckligt stöd balkar krävs av många lokala och lagar statsbyggande och koder. Innan bygga ett däck, lokala byggnad myndigheter kan behöva godkänna däck planen. När strukturen är klar kan en inspektion behövs för att klara lokala och statliga regler konstruktion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.