Vad är en bottningslisten?

bottningslisten är en rund öppen eller sluten-cell skum spö används för att fylla fogar mellan byggmaterial. Det används för att fylla de flesta av de ogiltiga i en gemensam så fogtätning eller chinking material, en mortel-liknande tätningsmedel, kan tillämpas för att avsluta fylla det tomrum och skapa en lufttät och vattentät försegling. Fogtätning eller chinking material kan användas för att fylla hela skillnaden, men härdningstiden för stora mängder av dessa produkter skulle vara ett antal dagar eller veckor, beroende på storleken av denna skillnad.

Det finns betydande skillnader i egenskaper mellan öppna celler och slutna celler skum bottningslisten. Den slutna celler version stöter bort fukt, ger en fast yta till lucka, och kan ställas på plats med en spray lim. Det används ofta för mindre leder i 1 /4 till 3 /8 tum (6,35 till 9,52 mm) avstånd, och den har en högre isolerande värde än öppna celler bottningslisten. Fogtätning eller andra chinking material fastnar inte på slutna celler bottningslisten. Den medger fri och oberoende rörelse i byggmaterial och de chinking material.

öppna celler bottningslisten produkter är mycket enkla att installera eftersom de är mjukare och mer följsamma än slutna celler bottningslisten. Stor diameter bitar kan komprimeras för att passa in i luckor som varierar i tjocklek på vissa områden. Med öppna celler bottningslisten är avsedd att endast användas inomhus, och inte har isolerande egenskaper som är så bra som dess slutna celler motsvarighet.

Chinking material flexibla tätningar som kommer att vara flexibla hela användbara livslängd. De kommer att hålla oss till byggmaterial, men inte till bottningslisten. Av denna anledning är bottningslisten efterlyste också en obligation brytare. Den gör det möjligt byggmaterial för att flytta, böja, och flex baseras på den miljömässiga faktorer som de utsätts för, som fuktighet, värme, kyla, vind och exponering för ultraviolett ljus.

Andra tätningsmaterial kan användas för att fylla luckor, bland annat elastomer och andra flexibla fogtätning produkter. Elastomeriska caulks kan böja, flex, expandera, avtal, och sträcka som behövs och samtidigt hålla en stram obligation och en lufttät tätning intakt. Dessa caulks och fogmassa som kan sträcka sig för att 200% eller mer av sin ursprungliga form och storlek. De övermålningsbar med akryl latexfärger, men bör tillåtas att helt bota innan de målas.

Både öppna celler och slutna celler bottningslisten finns i en mängd olika diametrar, från 1 /4 tum (6. 35 mm) till 4 inches (101,6 mm) eller större. En del återförsäljare säljer bottningslisten av foten. Andra återförsäljare säljer den i små förpackningar. För industriellt bruk, kan den köpas i 1. 650 fot (502,92 meter) rullar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.