Vad är en Zig-Zag artikel?

populär bland både helgen göra det själv typer och professionella snickare, det sicksack-regeln är ett bra komplement till en verktygslåda. Konstruerad med en fot sektioner som vika ihop till en kompakt design, sicksack-regeln fungerar bra med mätuppgifter som inte lämpar sig lätt till användningen av måttband eller fällbart härskare. Ibland kallad en tumstock, det sicksack-regeln har utvecklats i det sena 19th century, och blev snabbt ett viktigt verktyg runt huset och på byggarbetsplatser.

De första versionerna av sicksack-regeln byggdes i trä, med enkel metall förbindelser mellan varje avsnitt av regeln. En del av charmen av enkel konstruktion får fällbart härskare att förlänga ett avsnitt åt gången, med varje avsnitt snäppa på plats för att bilda en nivå linjär projektion. Sicksack-regler erbjuds en förbättring jämfört med vanliga måttstockar, eftersom sicksack-regeln skulle ge en linjär mätning av upp till sex meter.

Under den 20: e talet förbättringar gjorts i sicksack-regeln. Lätt modeller tillverkas av aluminium började konkurrera med de traditionella trä-modeller. Vid mitten av seklet, den linjära mätningen förmåga sicksack-regeln har förbättrats med tillägg av metriska mått. Denna enkla innovation bidragit till att utvidga konsumentmarknaden för sicksack-regeln, och ändå behålla kärnan publiken.

Trots ökningen av fler högteknologiska mätning lösningar, sicksack-regeln fortsätter att vara ett populärt alternativ för många typer av byggprojekt. Både traditionella trä härskaren och de versioner aluminium i sicksack-regeln fortfarande finns att köpa på järnhandeln och hem butiker förbättring. Montering lätt i alla verktygslåda, den zig-zag regel kräver inga batterier eller energikälla är bärbar, och kommer inte att gå sönder om tappas på betong. Av alla dessa skäl, är chansen att det sicksack-regeln kommer att fortsätta vara ett populärt verktyg för många år framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.