Vad är en Turret svarv?

Ett torn svarven används av metallbearbetning butiker att mode delar som är en standard storlek och form. Denna typ av svarv har en indexerbara verktygshållare, vilket innebär att en rad nedskärningar kan göras till pjäs i följd. Den person som driver tornets svarven behöver inte stanna mellan nedskärningar för att ställa upp för nästa. Vägen används för att göra metalldelar med en revolver svarv kontrolleras av själva maskinen, vilket leder till en effektivare process.

revolver svarv har varit i bruk sedan mitten av 19. Århundradet. Dess utveckling var en viktig för tillverkarna. Innan tornet svarven tillkom, vilket gör kvalitet metall verktyg eller komponenter var beroende av skickligheten hos operatören. När det började används i fabriker, innebar det att verktyg och andra delar kan göras snabbare och till lägre kostnad.

En annan fördel med att använda ett verktyg svarv var att arbetare kunde hyras för att använda enheten utan att bli ingenjörer eller kvalificerade verktygsmakare. Denna utveckling bidrog också till att hålla lönekostnaderna nere. Ju mer utbildad arbetskraft skulle fortfarande behövas för att ställa in maskiner, men själva driften skulle kunna utföras av en billigare arbetskraft.

Unik delar skulle fortfarande behöva göras av en hantverksmästare, och tornet svarven skulle inte användas för detta ändamål. När massproduktion är skyldig, är denna typ av svarv de mest effektiva valet för producenterna. Inställningarna för varje typ av verktyg kan lagras. Ändra inställningarna när det är dags att ta fram en annan del är en snabb och enkel process.

Från och med den senare delen av 19. Talet blev tornet svarven en viktig del av tillverkningsprocessen. Den första automatiska revolver svarv utvecklades under 1873. Christopher Miner Spencer tog patent sin uppfinning, men tyvärr inte inkluderade cam trumman i beskrivningen. Detta innebar andra uppfinnare var fria att utveckla sina egna versioner, och flera andra modeller introducerades på marknaden i USA och Schweiz.

Denna teknik används för att göra skruvar av alla tråd storlekar. Vid tidpunkten världskriget bröt ut 1914, avancerade automatiska svarvar helt. Manuell torn svarvar fortfarande används i små serier av vissa delar. Större körs vanligtvis hanteras av en automatisk modell, men tillverkarna kan finna det mer ekonomiskt att använda befintliga utrustningen än att investera i att uppgradera till automatisk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.