Vad är en Timber reglar?

En trä reglar är en trä del av en konstruktion som stöder en last. Vanliga typer av bjälklag omfatta takbjälkar och bjälklaget. Bjälklag i tak eller golv ofta vinkelrätt mot övergripande beståndsdelar som utgör ett golv eller tak.

I våningen system, bjälklag i allmänhet fördelas jämnt, och är täckta med specificly storlek styrelser som kommer att löpa från en reglar till en annan. Snickare klippa golv bitar för att löpa mellan ett visst antal bjälklag. Det ger stabilitet för ett golv.

Även stål balk, eller balkar, i andra material är vanliga i kommersiella och offentliga byggnadsarbeten, trä bjälklag är bland de mest gemensamma delar av bostadsbyggande. Bostäder timmer bjälklag kan döljas, liksom i många traditionella golv, eller utsatt i vissa typer av tak och mönster tak. När trä bjälklag utsätts för, kan de ge en stor dekorativ leta efter en plats. Exponerade bjälklag kan antingen göra ett rum ser rustika, eller ställa en slags modern "öppen" design.

Bland de olika typer av trä reglar som används i hemmen, en cantilever reglar design är en som ger estetiska överklagande. I en cantilever trä reglar, är ena änden av reglar inbyggd i ett tak eller takets struktur, och den andra änden sträcker sig in i öppen plats. Cantilever konstruktion avser balkar som stöds av endast ett slut. Belastningen är fysiskt fördelas så att den öppna änden av balken klarar vikten.

Villaägare och designers har kommit fram till olika användningsområden för fribärande trä reglar. Den öppna ändar av en reglar kan användas för att stödja ett överhäng som ger skydd till en uteplats. De kan också stödja krokar för blomkrukor eller andra dekorativa arrangemang. De som utformar utsätts uppställningar trä reglar bör alltid se till att träreglar är tillräckligt skyddade från nederbörd, eller är weatherized om de utsätts.

I den fysiska konstruktionen av ett golv eller tak, virket reglar ger mycket mer än dekoration. Moderna byggnormer tillhandahålla nödvändiga avståndet för trä bjälklag och andra typer reglar som säkerställer fast bärförmåga i ett hem eller annan byggnad. Professionella snickare, arkitekter och byggare måste vara noga med att uppfylla kraven för reglar konfiguration för att underlätta säkerhet i bygg design och se till att en byggnad kommer att stå för tidens tand. Att veta om några av de grundläggande konventioner för golv och bjälklag tak kan vara till hjälp för alla som arbetar med listigheten byggandet av alla hem eller byggnad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.