Vad är en Slutför Coat?

En finish päls, som också kallas en skumma kappa eller en vit rock, är den sista pälsen ut på en yta innan ytan kan målas. Det är oftast gjord av olika typer av gips och kan också kräva tillsats av sand eller kalk. Dessutom kan de tillämpas på olika sätt. Innan en yta rock kan tillämpas, måste alla tidigare lager vara torr. Om bottnen rockar inte är ordentligt torkad, finish pälsen kan spricka.

En av de vanligaste materialen som används som en finish päls är gips. Till exempel kan det användas på Gips som ett sätt att förbereda ytan för målning. Murbruk måste ofta mätas innan ansökan, vilket innebär att det måste blandas med kitt innan den tillämpas i väggen. För att göra detta är kalk kitt ut på mortel styrelse och en plats är urholkad i mitten. Vatten är sedan hälls i rymden och gips är strödd på vattnet.

Efter sammanträdet några minuter och så att vattnet att absorbera gips, det gips och spackel blandas. Den resulterande blandningen tillämpas sedan på väggen. Finishen coat tillämpas i två skikt. Normalt är det första lagret tillämpas och torka innan det andra skiktet appliceras. I slutet av processen, är den slutliga tjocklek vanligtvis omkring en åttondel av en tum (ca 3,17 mm).

Stucco är en annan typ av finish päls som ofta används på utsidan av en byggnad. Materialet är vanligen består av en del cement, tre delar sand blandat med lite av kalk och vatten. Det är ett hållbart material som gör det möjligt för olika texturer i den färdiga produkten. När tillämpas och botas, kan detta material målas. Omålade, är stuck vanligen grå till färgen, men pigment kan blandas i med den.

För att ansöka stuckatur, måste två lager tillämpas på byggnaden. Första lagret, så kallad repa rock, ska repas, det är, har horisontella linjer avfettat över den när den är något torr. Medan scratch pälsen härdning, skall ytan ibland besprutas med vatten, eftersom en fuktig lagringen ger starkare puts. När repa rocken har botat den finish pälsen, som är pälsen som kan texturerat och målas, kan appliceras på topp om det. Återigen är en fuktig mognadsprocess bäst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.