Vad är en Skid Loader?

Kallas ibland för en skid steer loader, är den grundläggande skid lastaren en motor driven maskin som är utrustad med lyftarmar som stöder ett antal olika typer av tillbehör konstruerade för ett antal olika bygg-och industriella tillämpningar. Utvecklades i slutet av 1950-talet, medar styra lastare ibland kallas Bobcats.

Det finns två fysiska egenskaper som gör skid lastare unik bland lastning utrustning. För det första har fordonet förmåga att vända runt i ett utrymme som inte är större än längden på lastaren. Kombinationen av att vara en kompakt spår lastare och att kunna göra ett helt varv i en så liten mängd utrymme gör den perfekta skid lastaren för användning i trånga utrymmen. För det andra är skid lastare utrustade med lyftarmar som finns på sidorna av fordonet, i stället införa en lyftmaskineriet på framsidan av enheten. Vridningspunkter av lastningen mekanism ligger till sidorna och strax bakom förarsätet, som går en lång väg att fördela vikten på lasten jämnt. Även om många tidiga modeller av medar lastaren skisserat en öppen hytt för föraren, dagens kompakta spår lastare innehåller vanligtvis en hisskorg, lägga en del av säkerheten.

Generellt sett är standard på en lastpall lastare en hink som kan användas för att håva ytelement, samt för schaktning. Det är dock möjligt att ersätta skopan med en rad olika tillbehör. Bland de bifogade filer som kan bearbetas med konstruktionen av medar lastaren är sopmaskiner, skruvar, gräsklippare, fläktar snö och Dikningsmaskiner. Det är även möjligt att inkludera en woodchopper eller en cement mixer som en bilaga.

Mångsidigheten hos medar lastaren gör enheten gör det värdefullt i ett antal inställningar. Jordbrukare kan dra nytta av användningen av medar lastaren som ett enkelt sätt att rensa upp runt huset och flytta timmer och andra tunga föremål från en plats till en annan. Runt en byggarbetsplats är medar lastaren idealisk för lastning och lossning material, transportera sand eller tegel från en del av sajten till en annan, och ta bort skräp från platsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.