Vad är en Pipe Locator?

Ett rör locator är en anordning som är utformad för att lokalisera begravda ledningar under jord. Pipe restaurangsökning arbete i en mängd olika sätt, och kan variera i kostnad avsevärt. Dessa verktyg tillverkas och säljs främst av specialitet företag, med vissa järnaffärer redovisade rör restaurangsökning för sina kunder, eller att kunna beställa dem på begäran. Det är också ibland möjligt att hyra en pipa Locator, som kan föredras i inställningarna när enheten behövs endast för ett projekt.

Nedgrävning VVS för vatten och gas under jord, samt kanaler för elledningar, kabel och så vidare är mycket populärt i många regioner. Det finns ett antal fördelar att begrava verktyg, från mindre risk för stormskador på en önskan att skapa en ren och uncluttered titta på en gård och runt en struktur. Är dock det största problemet med nedgrävning verktyg som de kan vara svårt att hitta igen.

När trafiken skall utföras på en begravd nytta, en pipa lokalisera kan användas för att hitta röret, vilket minimerar mängden att gräva som behöver göras för att spåra den. Pipe restaurangsökning används också för att identifiera potentiella risker innan grävning, se till att rör och ledningar inte är oavsiktligt avskiljas under gräva. Skadliga verktyg med vårdslös gräva kan vara ett kostsamt misstag, som vissa har lärt sig att deras förtret.

Vissa kan även använda röret restaurangsökning att kartlägga underjordiska kraftverken i en gård eller ett område för allmän referens. T. ex. någon flyttar in i ett nytt hem kanske vill veta om den ungefärliga platsen för begravda verktyg, eftersom denna information kan vara bra att ha när problem utvecklas eller när varvet arbetet utförs. Även om allmännyttiga märker tunnelbanelinjer med skyltar, ibland kännetecknen rubbas, borttagning eller oavsiktligt flyttas, vilket innebär att förekomsten av ett kännetecken inte nödvändigtvis tyder på att det finns en pipa under den, och avsaknaden av ett kännetecken innebär inte det är säkert att gräva.

En del skicklighet krävs för att driva en pipa lokalisera, framför allt en avancerad modell som har ett antal olika funktioner. Denna uppgift kan utföras av en erfaren entreprenör eller verktyget arbetstagaren. Som en allmän regel försörjningssektorn skulle snarare kallas innan folk börja gräva än efter folk har gjort ett misstag när du gräver, många verktyg gärna skicka ut en arbetstagare med ett rör lokalisera och hitta begravdes nytta linjer på beställning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.