Vad är en Hand Press?

"Hand tryck" är en term som används både i tryck och tillverkningsindustrin, med vitt skilda betydelser. I den grafiska industrin, definitionen av handen pressen är så enkelt som för en tryckpress som drivs för hand. Historiskt, datum utskrift handpress hundra år tillbaka i både västra och östra civilisationer, även när det gäller västerländska civilisationen, har tryckpressar inte bli praktiskt förrän Johannes Gutenberg skapade lös typ i 15: e århundradet. Den 17-talet såg uppfinningen av mycket starkare järn tryckpress av Earl Stanhope.

En hand pressen fungerar genom att vrida en vev för att producera tryck, eller genom att använda en händer att sänka en spak eller handtag. Den viktorianska eran infördes salongen pressar, mycket mindre tryckpressar. Införandet och popularitet hos de mindre tryckpressen uppstod eftersom många människor från den viktorianska eran tog upp utskrift som en hobby. Tunn, stark, små tryck hand pressar finns på marknaden idag, liksom större hand pressar för kommersiellt bruk.

Inom tillverkningsindustrin, hänvisar en hand trycker på för att maskinen används för att fästa skyddshylsorna. En tätning är i grunden en förstärkning kring ett hål, såsom öljetter i en sko. En tätning kan finnas i tyg, läder, ark, eller paneler. Storlekar av hand pressar varierar kraftigt beroende på den bransch där de finns och det sätt på vilket den slutliga produkten kommer att tas. För hemmabruk kan en hand trycker passa in i en hand, medan tillverkningsindustrin ansökningar, de flesta hand pressar bänk-eller bord-monterade.

Med industrialisering har precision i tillverkning och industri blir kritiska. Samtidigt är flexibilitet ofta avgörande för mindre tillverkningsföretag. Huruvida en hand pressen är flexibel, måste det vara mycket exakt. Tänk dig att försöka massproducera ett objekt genom att hamra varje tätning på plats som man gjorde förr.

En tredje användning av termen "hand press" finns i den specialiserade värld av jägare och mål skyttar. På grund av de höga kostnaderna för ammunition, många människor är inblandade i dessa sporter använder en process som kallas "omladdning" som innebär att de tar ett använt patron och ladda de ingredienser som behövs för att en kula eld. En hand tryck krävs för att slutföra denna process. Majoriteten av begagnade pressar bänk pressar, men vissa personer för att främja en hand verka för dess portabilitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.