Vad är en Grävning Bar?

gräva baren är ett enkelt verktyg som används på flera grundläggande funktioner. Grävning barer används ofta för att gräva små hål och lossa grund för plantering projekt, och nyfikna på avstånd från den omgivande terrängen. En grävande bar kan köpas i många järnaffärer och butiker trädgårdsskötsel.

I utseende, är att gräva bar en enkel design. De flesta barer är mellan fem och sex meter i längd. Ena änden är slipat till en punkt. Detta ger gräva bar utseendet på en vass penna. Många modeller har också en platt spade på motsatt sida. Den gräver Baren är oftast gjort av en hård metall, med de flesta typer byggda med användning av tunga stål eller järn.

Scaled gräva barer ofta används med grävande projekt. Förutom alla funktioner i en standard gräva bar kommer skalas gräva bar även graderade mätningar längs kroppen i baren. Mätningarna vanligtvis finns med i både linjära och metriska enheter, vilket gör baren mer användarvänlig på olika platser runt om i världen. Skalas gräva barer är särskilt användbara vid fastställandet av djup hålet är grävt, eller för att mäta graden av inflytande krävs när du använder baren som ett nyfikna verktyg.

Förutom att gräva, är en grävande bar ofta hjälp med bryta små rötter i området. Använda trubbiga eller spade i baren, är det möjligt att skära igenom rötter. Den skärförlopp gör det möjligt att ta bort buskage och andra mindre rotade plantor från området med mindre ansträngning än vad som krävs med hjälp av en spade ensam.

En gräva bar kan också vara till hjälp för att bryta upp ett hårt lager av matjord innan du försöker plöja eller anläggning i området. I vissa fall kan gräva baren vara till hjälp för att bryta upp tunna lager av asfalt eller samlingar av sten som måste transporteras från området. Även en mycket grundläggande verktyg kan gräva bar komma till nytta i flera olika situationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.