Vad är en Die Grinder?

dö kvarn är ett verktyg som används för att putsa och polera insidan av cylindriska objekt. En cylindrisk formad slipning bifogad fil, en så kallad slipning näsa , fäster längst ned på dö kvarnen på ett liknande sätt som en borr går till en borr. När metallrör är styckat sporrar små metall ofta leder där snittet gjorts. Dessa sporrar kan åstadkomma förödelse på anslutningar. En die slipmaskin används för att slipa sporrarna bort, vilket gör området smidig och möjliggör för en korrekt installation.

En dö kvarn kan variera i storlek från en liten handhållen dö kvarnen till bänk modeller. När du väljer ett dö kvarn är det viktigt att överväga dess främsta syfte, vilka bilagor skall användas, och hur mycket tid som spenderas mala ner material. En använts felaktigt dö Kvarnen slits snabbt och orsaka skada för användaren.

Alla TURBINSLIPAR har rotationer per minut (RPM) betyg och varvtal i obelastat. RPM mäter hur ofta dör kvarnen snurrar under användning. Varvtal i obelastat hänvisa till rotationer av verktygets spindel när den går på tomgång. Om RPM betyg är högre än det varvtal vid obelastad motor skulle dö kvarnen splittras efter användning. Det är viktigt att ägna stor uppmärksamhet åt dessa värderingar när man köper en dör kvarn.

RPM-rating dör kvarnen är den avgörande faktorn i verktygets användning. En dö kvarn med ett lägre varvtal är bäst för finslipning och efterarbete. Är lägre än 10. 000 RPM är bäst för denna funktion. En dö kvarn med ett varvtal mellan 10. 000 och 20. 000 är bra för att skapa grov yta och mindre polering jobb. Om dö kvarnen kommer att användas för att ta bort metall grader eller att skära metall, måste den ha ett RPM rating på över 20. 000 och en obelastad motor på minst 30. 000 beroende på RPM betyg.

En dö kvarn kan också använda extra bilagor. De vanligaste bilagor är stora sandning diskar kan täcka mer utrymme på kort tid. Metric medelstora koppel kan också vara praktiskt när du använder större eller mindre slipning näsor.

När du kör en die kvarn är det viktigt att följa några enkla säkerhetsregler. Bär inte löst smycken medan driften av kvarnen. Hals kedjor kan lätt bli fångad i dö vinkelslip och orsaka strypning. Skyddsglasögon bör alltid användas.

Operatören ska hålla en stark position på dö kvarnen hela tiden. På samma sätt bör den komponent som marken ska hållas i en bänk-top skruvtving eller. Fingrarna bör hållas utom räckhåll för de dör kvarnen. När dör kvarnen inte används bör det vara frånkopplad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.