Vad är en Cement Bag?

En cement påse innehåller de mest nödvändiga komponenten i blandningen betong. Cement är tillverkad av slipning tillsammans bränd kalksten och lera för att bilda ett fint pulver. Den används sedan för att binda samman vatten och aggregat för att bilda betong. Du kan köpa en påse cement på någon gör-det-själv-butik.

En vanlig cement påse som säljs i ett hem leverans butik väger mellan 50 och £ 80 (22,5 till 36 kg). Cement är förpackat och märkt enligt påse mix. Detta avser hur många cementsäckar det kommer att ta att göra en kubisk varvet (0. 91 kubikmeter) av betong. En 5 påse mix innebär att det kommer att ta fem påsar för att göra en kubisk varvet (0,91 kubikmeter) av betong.

Cementcentraler genom kemiska reaktioner mellan kalksten och lera. När de blandas med vatten och stenmaterial, obligationer form på en molekylär nivå Dessa obligationer är vad som ger cement en hög styrka och hållbarhet.

Betong består av en blandning av cement, vatten och stenmaterial, som är en blandning av sand och grus. Standarden kvoten för blandning av betong är en del cement, 2 delar sand, och tre delar grus. Tillsätt vatten till blandningen under omrörning tills den når önskad plasticitet. Detta är oftast bestäms genom att utföra en kraftig tillbakagång testet. Fyll en nedgång kon med konkreta blandningen och sakta lyfta upp att kontrollera att den sjunker ner mellan 3 och 4 inches (7,62 till 10,16 cm).

När den inte används, bör cement påsen lagras på lämpligt sätt för att hindra det från att bli blöt. Så snart fukt kommer in i cement påsen börjar kemisk bindning, vilket gör den oanvändbar för blandning av betong. Det finns ett par olika sätt att lagra dina säckar med cement.

Det bästa sättet att förvara cement påsar är i garaget eller byggnad. Även oöppnade säckar bör hålla sig borta från de faktorer som hindrar dem från att vara förstörd. Placera dem i långt bak i garaget eller byggnaden, bort från dörrar och fönster. Väskor för öppnad cement bör vara dubbelt insvept i soppåsar. Wrap varje ände av cement påsen och förslut den i mitten med tejp. Förvara påsen i ett torrt område.

Flera säckar av cement kan lagras på en pall för att förhindra att fukt och regnvatten från att bildas under och mellan dem. Om möjligt, förvara pallen i ett skjul eller garage. Om detta inte är praktiskt, täck dem med en presenning som är fastsatt i pallen. Du kan] hålla tarp ner med betongblock för att förhindra att regn och dagg bildas underifrån. Det viktiga är att hålla cement torra för att förhindra att kemiska bindningar bildas och som gör den oanvändbar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.