Vad är en Brownstone?

Brownstone är ett ord som används både för att hänvisa till en typ av byggnadsmaterial och strukturer som byggts eller belagda i den. Samtidigt som det är mest förknippad med östra USA, var Brownstone vid en punkt som används över hela världen inom byggsektorn, särskilt i överklass regioner. Ett utmärkande arkitektonisk stil med Brownstone är mycket bekant för många invånare i de industrialiserade länderna. Populariteten av Brownstone som byggnadsmaterial avtog när byggare började inse att det vittrade dåligt, och att andra material som kan vara mer passande.

Kyrkan är en typ av sandsten, som var tungt deponeras i Massachusetts, Connecticut och New Jersey under slutet av trias perioden. Inlåning av Brownstone bildas i andra delar av världen. Stenen unika rödbrun färg kommer från lösta järnoxider i berget. Det visade sig vara relativt lätt att stenbrott och tälja, och blev ett populärt byggmaterial på den 19: e talet.

New York och Boston har båda ett stort antal Brownstone hem, som byggdes i form av terrass eller rad hus med upp ingångar. Harlem, Park Slope, Brooklyn och alla har ett stort antal Brownstone hem i varierande skick. Stenen kan också hittas i strukturer över hela USA och i Europa, särskilt i stora städer.

Brownstone stenbrott som stabil sysselsättning och inkomster till de städer där de ligger. Men den lätthet med vilken Brownstone kunde bryts visade sig vara en indikator på styrkan i sten i allmänhet. Det vackra sniderier och ornament som kännetecknar mycket 19. Talsbyggnad bar snabbt bort när de var uthuggen Brownstone, som är en mjuk, smulig material till skillnad från marmor eller granit. Stenen hade också en potential för att den inte när den användes som en viktig byggnadsarbetena.

Som ett resultat, vände byggare till starkare, mer mångsidigt material för byggnation. En rödbrun granit som är mycket lik Brownstone används nu för att reparera äldre Brownstone hus eller bygga nya strukturer som är utformade för att imitera dem. Även om det inte längre är populärt i nya hem, bevarade exempel på Brownstone kan ses på många ställen. Speciellt på östkusten i USA, hyresvärdar tenderar att vara stolta över sin Brownstone hem, se till att exempel på 19. Talsarkitektur i Brownstone kommer att finnas kvar i framtiden för människor att titta på. I vissa städer kommer guider tar besökarna på att gå turer i staden att besöka bostadsområden fyllda med ståtliga gamla Brownstone hem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.