Vad är en Bänk Vise?

En bänk skruvstäd är en typ av skruvstäd grepp som är utformad för att fästa vid en arbetsbänk. Bänk vises kan vara mycket användbara verktyg för att få, och de lagras av många hårdvara leverantörer och företag specialitet. Det finns många olika storlekar och stilar att välja mellan, vilket är något att tänka på när man köper en bänk skruvstäd.

Vise grepp är också verktyg som är utformade för att vevas stänga hålla fast vid något. I huvudsak är ett skruvstäd grepp som ett extra par händer, men till skillnad händer, kan ett skruvstäd grepp utöva starka påtryckningar, och det kommer aldrig att tröttna ut eller uttråkad. De flesta skruvstäd handtag består av ett par stora käkar som kan flyttas närmare varandra eller längre ifrån varandra med hjälp av en vev, med säkerhetsåtgärder eller lås som håller skruvstädet grepp stänga om inte användaren tar en särskild åtgärd för att öppna det.

träindustriarbetarefederationen och byggnadsarbetare har ofta användning för en bänk skruvstäd. De vise kan användas för att hålla något medan lim-apparater, eller att hålla bitar av ett projekt på plats medan de arbetade på. Utan ett skruvstäd grepp, kan arbetstagaren vara tvungen att vänta på en assistent som kan fungera som ett extra par händer, som kan vara till besvär. Skruvstäd grepp är också stadigare och mer tillförlitlig än assistenter, och de bär den bestämda bonus för att inte vara mottaglig för skada om de av misstag slog med verktyg.

Vise grepp i allmänhet klämma på en arbetsbänk med en justerbar klämma som kan användas för att flytta greppet runt eller ändra vinkel. Vissa är vadderade för att minska risken för ärrbildning arbetsbänken, medan de käkar själva görs vanligen av texturerat metall som ger dragkraft och ett fast grepp. Jaws i olika storlekar och potentiella bredder öppning finns tillgängliga, och skruvstäd grepp är också betygsatt av mängden tryck som de kan utöva, från lätta till tunga vises tull bänk.

Det här verktyget kan användas i en mängd olika sätt. Många med en arbetsbänk eller arbeta mot som inte anläggning eller hemma projekt förbättring kan dra nytta av att ha tillgång till en bänk vise, och vissa människor uppfinna några mycket kreativa användningsområden för deras bänk vises. I likhet med andra verktyg med rörliga delar, en bänk skruvstäd behöver regelbundet oljas för att se till att det fungerar smidigt, och det kan behöva regelbundet torkas av för att avlägsna målarfärg, lim, olja och andra droppar arbetsrum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.