Vad är Värme tätningsmedel?

Heat tätningsmedel anordningar som tätning plastförpackningar med tillämpningen av värme. Många industrier använder värme tätningsmedel för att förbereda produkter för försäljning, allt i storlek från små företag till stora företag som hanterar stora mängder material. Olika stilar och storlekar finns från flera företag som specialiserat sig på att göra värme tätningsmedel, tillsammans med plastpåsar för att använda dem.

Det finns två grundläggande typer av värme tätningsmedel. Automatisk eller kontinuerlig tätningsmedel värme använda rörliga remmar för att hålla en kontinuerlig produktionslinje. Produkterna är säckar, sände ner bältet, förseglas, och föll i lådor för transport eller förvaring. Impuls värme tätningsmedel har ett enda element, och har ofta utformats för att framföras av hand. I vissa fall är en impuls värme GRUNDPOLISH delvis automatiserad. Kontinuerlig värme tätningsmedel är mycket större, och dyrare, på grund av sin större storlek och högre volym kapacitet. Impulse värme tätningsmedel varierar i pris, med enkla stationära versionerna är mycket prisvärd.

De flesta värme tätningsmedel är utformade för att användas med en rad av plast, även om de kan ange vilka plaster är säkra att använda. En Temperaturvredet ger användaren möjlighet att kontrollera temperaturen på elementet, så att temperaturen kan sänkas mer ömtåliga plast, eller upp för tunga plast. Eftersom förpackningen går igenom värme GRUNDPOLISH, är trycket att uppmuntra de båda sidorna av väskan till skrynkling tillsammans, och tidpunkten styrs också, att se till att plasten utsätts för värme-element för en lämplig tid.

En värme GRUNDPOLISH kan också kombineras med ett vakuum packare, vilket ofta är fallet med värme tätningsmedel som används i livsmedelsförpackningar. Det vakuum packare drar alla ut luften ur påsen, medan den värme GRUNDPOLISH gör en tätning som förhindrar maten från att oxideras. Många fiskare använda vakuum packare /värme tätningsmedel för att bevara sin fångst till havs, frysning majoriteten av fisk i vakuumförpackade paket för framtida konsumtion.

svetsning påsar finns i en mängd olika storlekar och former, tillåter människor att förpacka en rad saker inuti. Storleken på svetsning påsar ett företag kan använda begränsas av längden på elementet på värmen GRUNDPOLISH, eftersom hela försegling kanten måste förseglas på gång för de mest effektiva, slät tätning. Många företag tillverkar även etiketter som är utformade för att passa deras svetsning paket, för företag som vill skriva ut sina egna i huset.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.