Vad är RÅGUMMI?

RÅGUMMI är en grov form av naturgummi som är relativt billig att tillverka och kan användas för flera tillämpningar. Kännetecknas av en textur som är något plisserade, RÅGUMMI finns i flera olika tjocklekar. Oftast är RÅGUMMI används för att konstruera skosulor samt uppstart sula.

Använda en process för koagulation skapar plisserade gummi konsistens RÅGUMMI. Denna process kräver en kombination av koagulerat latex med någon naturlig form av koagulatet. Ofta är det naturen element som används någon typ av skal eller jord skrot, samt träd spets. Den kombinerade materialet sprang genom stora valsar som är känt som crepers. Generellt sett är varje sats rann genom crepers flera gånger, vilket gör att den färdiga produkten för att uppnå täthet, tjocklek och struktur som är önskvärd för en viss produkt.

En av de vanligaste tillämpningarna av RÅGUMMI är i tillverkningen av sulor för skodon. Många tillverkare av gummisulor kommer att erbjuda minst fyra olika typer av sulor, alla med olika mängd tjocklek. Kostnaden för RÅGUMMI sulorna kommer att variera, beroende på den exakta ingredienser som används för att skapa RÅGUMMI och mängden av produkten som används i den slutliga konstruktionen av sulan.

Vissa former eller kvaliteter RÅGUMMI är fria från en hög nivå av smuts och andra föroreningar. Ofta är dessa högre betyg är något dyrare än andra blandningar av RÅGUMMI, och används för skor som är mer exklusiva. Andra kvaliteter av produkten kan innehålla en högre grad av föroreningar, men kommer fortfarande att utgöra en solid enda som är både hållbart och budget priser. De lägre klasserna i allmänhet är mer av en jordnära färg och används ofta för mer fritidsskor, såsom däck skor. I båda fallen tenderar RÅGUMMI att stå upp mot en hel del slitage samt ger komfort och skydd för den enskilde som bär skor eller stövlar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.