Vad är Mirror Mastic?

En spegel mastix vanligtvis hänvisar till en typ av lim som används för att fästa speglar på väggar och andra ytor. Detta kan eliminera behovet av en ram eller annan anordning för att montera spegeln. Det allmänt motstånd torkning eller sprickor, och skadar inte fodret i spegeln. Spegeln är mastix brukar finnas på butiker hem förbättring, hårdvara butiker och glas och butiker spegel.

Mastic lim bindemedel. Vissa typer av mastix är tunga bindemedel som används i byggnadsarbeten, för uppgifter som golv och tak. Mirror är mastix ett lim som är speciellt utformad för speglar. Vissa produkter kan fästa speglar på många olika ytor, såsom trä, betong, färg, och metall. Andra typer av mastix kan utformas för särskilda typer av speglar, såsom akryl-eller spegelglas.

Vanligtvis spegel mastix fungerar bäst vid en idealisk temperatur på både väggen och spegeln. Denna temperatur är vanligtvis anges på förpackningen. Beroende på märke, spegel mastix antingen tillämpas på baksidan av spegeln eller på väggen. Det är också normalt tillämpas på ytor som redan har rengjorts från damm och smuts. Den mängd mastix används i allmänhet beror på två faktorer, vilken typ av yta och storlek och typ av spegel som skall monteras.

Efter tillämpningen av mastix, är det vanligen rekommenderas att montera spegeln på väggen så fort som möjligt. Detta är att se till att de självhäftande obligationer till ytan. Under limning tid bör speglar även fästas på väggen med clips eller någon annan typ av monteringsanordningen, så att den inte faller ner. Limning varierar beroende på vilken typ av mastik dock tar det i allmänhet om 48 timmar.

Mirror utfyllningsmedel kan skilja sig i fråga om pris, kvalitet och material. Många är asbest och asfalt fria produkter, vilket kan vara ett bra alternativ för hälsomedvetna konsumenter. Andra utfyllningsmedel kommer att anges att de inte kommer göra skada på väggytan, som kan vara något att överväga om husägare vill att så småningom ändra platsen för spegeln. Många typer är också utformade så att mastix inte kommer att skada spegelns baksida. De kan också komma i en mängd olika färger, men den vanligaste mastix färg är svart.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.