Vad är Lindad slang?

Lindad slang används för en mängd olika av olja och gas samt insatser. Det används i färdigställande och produktion av sådana oljekällor, liksom för rengöring och cementera dessa brunnar. Den kan utföra öppna hål borrning. Lindad slang används också för att fraktur brunnar som görs för att bryta berg för att ämnet i brunnen att flöda. Om den används på rätt sätt kan lindad slang användas för praktiskt taget alla olja och gas samt drift.

spolen ser ut som en lång sammanhängande sträng av slang som är lindad och rullade in en spole. Det kan variera i diameter från 8 fot (2,43 meter) till 12 fot (3,6576 meter). Lindad slang som består av 26. 000 fot (7924,8 meter) av metallrör har tillverkats.

Lindad slangar innehåller metall snöre eller stålrör som i allmänhet ligger mellan 1 tum (2,5 cm) till 3,25 inches (8,3 cm) i diameter . Den är tillverkad av kolstål metallrör av en mycket fin kornstorlek. Eftersom metallrör är lindad, är det svetsas utmed dess längdriktning, så att inga skarvar syns.

Den yttre diameter en spole kan variera från 0. 75 inches (1,9 cm) till 4,5 inches (11,4 cm). Den nedre delen av spolen brukar kallas botten hålet församling (BHA). Storleken på denna botten verktyg strängen kan variera kraftigt, beroende på hur den ihoprullade slangen används för.

Denna produkt utför uppgifter som liknar fasta nät, men med extra fördelar. Fasta är ett kablage teknik som också används för olja och gas samt intervention. Fördelen som ringlar slangar har över fasta nät är förmågan att pumpa kemikalier genom spolen och att driva spolen i hålet, medan trådbundna beror på allvar för denna funktion.

Dessutom lindad slang kan vara ett billigare alternativ till konventionella borrning sträng. Ett skäl är att den tillåter kontinuerlig matning av slangen i hålet utan ständiga avbrott. Dessa avbrott är ett resultat av behovet att hela tiden lägga nya borra röret varje gång hålet är djupare. Täta avbrott kan visa sig vara ganska tidskrävande, och öka riggen tid som krävs.

Använda ringlar slangar kan eliminera borra snöre utfodringen genom att kontinuerligt matas, vilket är en stor ekonomisk fördel. Behovet av en lyftanordning, kallad en "lyftbom kan" också tas bort. Detta kan ytterligare skära ner på priset genom att minska timkostnaden för riggen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.