Vad är Brick Murverk?

Brick murverk är processen att bygga en byggnad från enskilda tegelstenar som i ett särskilt mönster och binds samman, vanligen genom mortel. Ibland används termen också används för att hänvisa till tegel enheterna själva. Frimureriet betraktas som ett hållbart byggnadssätt och tegel är ett av de vanligaste typerna av murverk som används i industriländerna. Styrkan i ett tegel murad struktur beror på typen och enhetlighet utvalda enskilda tegelstenar, liksom stilen av murverk som används.

Tegelstenar görs i olika sorter, var avsedda för ett särskilt ändamål, men alla är skapade från en kombination av sand, vatten, lera och värme. Tegel, eller gemensamma tegel, används i konstruktion och är ofta "fyllda" med två rader av hål för att spara material och minska vikten. Face tegel väljs för synliga ytor som exponeras eller väggar och finns i olika färger, storlekar och former. ELDFAST TEGEL görs med speciell lera för att erbjuda ytterligare värmeresistens i spisar eller pannrum. Glaserade tegel är klädd på en yta med en keramisk yta som är sanitära och lätt att rengöra, vilket gör den populär på sjukhus och laboratorier.

Brick murverk kan stödja betydande vikt, men inte svarade bra på skakningar, vridning eller stretching. Av denna anledning, någon form av förstärkt struktur är som stålbalkar, oftast ingår, tillsammans med stela isoleringsplattor eller glasfiber mineralullspackningarna. Den populäraste typen av tegel murverk är faner väggen, där tegel används för linje på ytan av en vägg från ett annat material för att ge sken av en tegelvägg. Solid tegel är också populär och har två eller flera skikt av tegel som är bundna tillsammans i ett särskilt mönster för att bilda en murad band som kan fästas med murbruk. Andra typer inkluderar crinkle-crankle vägg, formad som en serpentin att motstå störta, och tegel murade valv, uppskattad för dess tryckhållfasthet.

Många attribut göra tegel en praktisk och populär konstruktion val. Förutom den inneboende skönheten i tegel är det också tänkt att ge intryck av soliditet och varaktighet, så tegel hem ofta sälja för högre priser. Brick är nästan underhållsfria, aldrig behöver målas eller färgas, och motstår skador från vind, eld och vatten. Det ger också både buller och värmeisolering, så organisationer som har skapats från tegel murverk generellt stanna svalare på sommaren och varmare på vintern.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.