Vad är tillverkare?

Tillverkarna företag som gör saker. De kan variera från enstaka juvelerare tillverka projekt för hand till industriella tillverkare som bygger tung utrustning, och allt däremellan. Många människor interagerar med produkter som tillverkas på daglig basis, och i hela världen, tillverkare anställd miljontals människor från skickliga ingenjörer till montörer linje. Mycket av den utvecklade världen har en mycket stark inom tillverkningsindustrin, liksom utvecklingsländerna som försöker tvinga sig in i leden av den industriella världen.

En tillverkare kan använda en rad olika processer för att skapa objekt. On-demand-tillverkning, till exempel, kretsar kring skapandet av anpassade objekt som de beställs, medan en konventionell tillverkningsprocessen ger ett fast belopp av en produkt. En mängd olika utrustning utnyttjas, inklusive formar, matriser, förpackningsutrustning, och montering utrustning som kan innehålla avancerade robotar som sätter objekt tillsammans.

Kemikalier, mat, elektronik, industriell utrustning, textilier, plast, teleprodukter , fordon, anläggningsmaskiner, bland annat tillverkas tillverkning linjer. Företag använder en mängd olika filosofier och metoder för industriell tillverkning, utveckling av en metod som är anpassade till deras behov och behoven hos sina kunder. Vissa företagare är specialiserade även optimering av tillverkarna, i egenskap av konsulter till företag som vill expandera, öka effektiviteten, eller adress pågående frågor.

Tillkomsten av tillverkningen skedde på 1800-talet, med utveckling av utbytbara delar som gjorde massproduktionen en verklighet. När företagen började övergång till massproduktion metoder, började de också utveckla en mängd olika attityder till tillverkning, från mycket flexibla strategier som var konstruerade för att ändra utbud och efterfrågan till mer stela system, såsom Henry Fords berömda produktionslinjen som producerade Ford "i vilken färg du vill, så länge den är svart. "

Tillverkarna har oftast en mängd olika affärsrelationer. De måste samarbeta med leverantörer för att säkerställa att de har en stadig försörjning av råvaror de behöver för att göra sina produkter, och med regeringar att bekräfta att deras produkter är tillverkade i enlighet med regional säkerhet och arbetsrätt. De behöver också relationer med distributörer som säljer sina produkter till återförsäljare och andra handlare, och de kan ha direkt förbindelse med kunder.

Tillverkning faciliteter inkluderar en tillverkningsprocessen, där produkterna som faktiskt gjorts tillsammans med kontor, forskningsanläggningar, och verkstadsindustrin anläggningar där projekt har utformats, utvecklats till prototyper och testas. Merparten av produkterna ett tillverkande företag gör kommer från ett original utkast eller skiss skapats av någon som tävlar i att utforma varor som kan massproduceras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.