Vad är olja Skimmers?

Olja skimmers är delar av utrustning som tar bort olja flyter på ytan av en vätska. I allmänhet olja skummare arbetet eftersom de är gjorda av material som olja är mer sannolikt att hålla fast än den vätska den flyter på. Samtidigt har den vätska som mycket liten dragning till olja bräddavlopp.

Olja skimmers är oftast allt som krävs för att avlägsna olja från en vätska. I vissa fall kan dock olja skummare användas för att förbehandla en vätska. I detta fall oljan skummare bort så mycket av den olja som möjligt innan dyrare och tidskrävande åtgärder är anställda. Pre-behandling av vätska med olja skimmers minskar den totala kostnaden för att rena vätskan.

Det finns flera olika typer av olja bräddavlopp, men alla mönster beror på lagar av allvar och om ytspänning för att fungera . De sex främsta typerna av olja skimmers är bälte, disk, trumma eller fat stil, mopp, stora rör eller mini rör och flytande sug olja bräddavlopp.

Belt olja skimmers använder ett bälte av rostfritt stål. Detta bälte sänks ned i vätska som behöver rengöras. Bältet går sedan genom särskilda torkarblad, som tar upp oljan från båda sidor av vätskan när den passerar genom.

Disk olja skimmers använder en disk som är roteras vätskan. Oljan torkas bort vätskan och placeras i en särskild samling behållare i skummaren. Disk olja skimmers är inte ett bra val för grunt av vätskor eller av platser där vätskenivån varierar, eftersom de har störst effekt när hela disken är nedsänkt.

fat eller fat stil skimmers olja är som skimmers disk olja , men de använder en roterande trumma i stället för en disk. Dessutom tenderar de att vara mer varaktiga och som kan förflytta sig mer vatten än skimmers disk olja. Fluktuation flytande nivåer är dock fortfarande till problem för fat eller fat stil skimmers olja.

Mop olja skimmers använder en speciell typ av rep att ta upp oljan. Repet dopp i vätskan, ta bort vätskan och oljan. Linan är vred ur med nyp rullarna, eftersom det går in i drivenheten. När det används med hög viskositet oljor, de linor i dessa olja skimmers tenderar att bli matta ner och förlorar sin effektivitet. Dessutom kan ersättning moppar vara något dyrt.

Stor tub olja skimmers använder en plastslang, som löper över vätskans yta och drar olja i. Stora skimmers röret olja kan bara användas för områden med stor yta. För mindre ytor, mini tub olja skimmers är ett bättre val. De arbetar på samma sätt, men utilizessmaller slangar.

Flytande sug olja bräddavlopp kommer i olika former, men varje typ innehåller en flytande intag. Dessa olja skimmers är bäst att använda tjockare lager av olja.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.