Vad är halkfri tejp?

slirskydd band är en typ av tejp som kan tillämpas på en mängd olika ytor för att öka dragning så att människor inte faller eller glider. I vissa regioner kan bandet krävas på vissa platser i lag av säkerhetsskäl, och på andra områden, slirskydd tejp generöst tillämpas även när den inte behövs för att garantera att människor säkert. Många järnhandeln genomföra halkskydd band, med flera alternativ för olika applikationer. Teatralisk leverantörer och hem butiker utbud lager även denna produkt.

Detta band är gjord genom att täcka en sida i en kornstorlek som ger dragning tills den nöts bort vid användning. Aluminiumoxid är ett populärt material för grus, men ett stort antal andra ämnen kan användas. Klassiskt, är slirskydd tejp svart, eftersom denna färg smälter väl in i en mängd olika ytor och det är lätt att producera. Färgade band finns, tillsammans med reflekterande band som kan användas för att identifiera trappor och andra faror i svagt ljus, förutom att förebygga fall och sticklingar.

bindemedel som används på slirskydd bandet är mycket hård, som avser att arbeta med trä, metall, betong, och ett stort antal andra material, och att stanna kvar även genom längre tids användning och tuffa väderförhållanden. Med andra ord, när ett installerar halkskydd tejp, bör en plan inte om att ta bort det bråttom. Människor bör också vara medveten om att grus är mycket likt sandpapper, och det kan orsaka flådda knän eller armbågar om man råkar falla på det.

Denna produkt säljs i rullar med en rad olika bredder så att människor kan söka halkfri tejp till trappor, stege stegpinnar, kanterna på däck, gångvägar och andra platser. Stora skivor av halkfri tejp säljs som "Grip Tape" för skateboard och andra ytor, vilket ger en stor yta med massor av dragkraft för extra säkerhet. Som en allmän regel, klassiskt svart är det billigaste, med reflekterande och glöd-i-mörka texter är i den övre delen av prissättningen skalan.

Det kan vara mycket bra att hålla en rulle halkfri tejp runt. Många människor befinner sig halka på mindre faror, såsom slitna steg i våt väderlek eller glättad uppfarter. Några band av halkfri tejp kan lösa problemet billigt och effektivt. Hyresvärdar i synnerhet kan finna det fördelaktigt att använda denna tejp på utsidan trappor och andra eventuellt riskfyllda platser för att minska skadeståndskraven från hala på foten hyresgäster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.