Vad är ett bindande Post?

Bindande tjänster är en typ av kontakt som ofta används på olika typer av elektronisk utrustning, särskilt enheter som är utformat för att testa nuvarande flöden. Det är inte ovanligt att finna en bindande post på objekt som högtalare och förstärkare. Det finns flera olika typer av tjänster som används idag, även om varje formgivning i huvudsak har samma syfte och funktion.

En grundläggande bindande post består av en metall stång som är gängad och ett gängat lock som skruvas fast på staven. Ofta är locket färgkodade, vilket gör det lätt att avgöra vilken typ av avgift som ska flödet genom post. En röd mössa indikerar en positiv laddning, medan en svart mössa indikerar en negativ laddning. När bindande tjänsten är avsedd att användas som en grundstötning post, mössan är normalt grönt.

inlägg av denna typ fungerar som ett sätt att koppla elektriska ledningar till kopplingsdosan på en elektrisk anordning. I de flesta mönster är de kablar som är anslutna genom att linda dem runt inlägget. När trådar placeras, en mutter används för att hålla kablarna på plats. När ledningarna är kopplade till rätt bindande efter terminaler, är slutresultatet ett effektivt flöde av strömmen till enheten. Den här konfigurationen gör det mycket enkelt att ansluta högtalarna till ljud system, eller att snabbt lägga till en förstärkare till ett antal olika musikinstrument.

Det finns också olika typer av kontakter som kan användas med en bindande post. Pluggarna normalt är anslutna till ledningar, vilket gör det lättare att slutföra anslutningen. Även förekomsten av kontakter är det inte ovanligt att en nöt att fortfarande användas för att kontrollera att anslutningen mellan kontakten och bindande post är säker. Flera av dessa mönster är vanliga på omvandlare lådor att översätta analoga och digitala signaler, stereo system, och vissa märken av TV-apparater.

Pin anslutningarna är en typ av kontakt som ofta används med en bindande post. Med denna design, har efter sig ett litet hål borras i mitten av inlägget. En motsvarande stift ligger i mitten av pins kontakt. När stiftet sätts in i hålet i bindande inlägget, så säkras med hjälp av en mutter, är anslutningen etablerad och en signal kan göras från en enhet till en annan. Detta arrangemang är vanligt med att upprätta en anslutning mellan en tv och en antenn, en kabel som kör till en parabolantenn, eller ens kabel som transporterar signaler från den lokala kabel-tv-operatör.

I allmänhet förutsätter upprätthållandet av en bindande post inget annat än att hålla utrustningen och efter avstånd från väta. Inlägg tenderar att pågå i minst liv av produkterna de tjänar, och vissa kan även skördas för återanvända med andra enheter. Det är också möjligt att köpa ersättare inlägg från elektronik återförsäljare och andra butiker i de fall en tjänst är skadat och inte längre fungerar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.