Vad är ett Ratchet Jack?

En spärrfunktion uttaget är ett verktyg som lyfter en tung utrustning, fordon eller annat objekt genom att principen om att tillämpa gällande i små inkrementella processer. Spärren jack är en typ av domkraft, en hävstång baserad maskin, som använder en spärrfunktion metod för att höja upp last. Ratchet anslutningarna finns i många olika former, och används i många branscher.

Olika spärrfunktion uttagen att använda sig av olika former av teknik för att lyfta en hel del vikt från en relativt smal ställning. En "jack och spärrfunktion" setup kan innefatta teknik där ett skruvas rörelse blir en bult och höjer upp last stadigt. Många av de mönster spärrfunktion uttaget behöva en separat stålstång att driva dem.

I många fall har en spärrfunktion domkraft ett litet "omkastningsspaken" som bestämmer om uttaget kommer att höja eller sänka en last när operatören pressar ner på stål nivå armen. De som driver uttaget luckan helt enkelt denna växel för att vända riktningen på lasten. Ratchet jack beslutsfattare innehåller ofta den backreglagen nära basen av uttaget för enkel placering.

De bästa spärrfunktion uttagen är byggda av robusta, värme-smitt stål eller stållegering. Värmebehandlade komponenter ger i allmänhet bättre under press, och en grundlig test ger mer driftsäkerheten för dessa typer av apparater. Med denna typ av konstruktion kan vissa spärrhake uttagen inneha och hantera så mycket som 20 ton material.

En spärrfunktion uttag med en större bas ofta ger mer stabilitet för justering av stora laster. Vissa spärrfunktion jack mönster är också speciellt så att operatörerna kan använda dem i små områden. Enligt deras utformning och syfte, kan spärrfunktion uttag kosta från flera hundra dollar till långt över tusen dollar var.

Ratchet uttagen används ofta inom många olika områden, bland annat ett brett utbud av bygg-och anläggningsindustrin samt tunga operationer lyft såsom gruvindustrin. Metall butiker eller andra inomhus anläggningar kan inbegripa spärrhjulsmekanism uttagen i ett verktyg upp för att nå verktyg, utrustning eller varor. En detaljhandel lager eller annat lager kan också hålla spärrfunktion uttagen på sidan.

Jack och spärrfunktion design består av några av den senaste tekniken för säker och stabil lyft. Många av dessa mönster är i enlighet med OSHA (Arbetarskyddsstyrelsen Administration) normer för en säker arbetsplats. Arbetstagare bör alltid använda alla de försiktighetsåtgärder som anges närmare i bruksanvisningarna för den bästa chansen att driva spärrskaft uttagen säkert, och bidra till en skadefri arbetsplats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.