Vad är en Wall Skrubber?

En vägg skrubber är en anordning som är avsedd att användas för att skura väggar. Det finns ett antal olika stilar finns, vanligen med olika tillbehör passar till olika typer av byggnadsmaterial. Många hem leverans och hem butiker förbättring bära vägg skrubbrar, och de som känner dig kreativ kan också montera en att använda material de redan har eller kan hitta billigt på platser som järnhandeln.

Både inomhus och utomhus väggar med jämna behöver rengöras. Utomhus väggar kan utveckla mögel förutom att samla smuts, och tvättade dem kommer att förlänga livslängden förutom att göra dem mer attraktiva. Inomhus, saker som rök, matlagning rester, och den myriad av partiklar som transporteras i andningen kan börja att hålla fast vid väggarna. En vägg skrubber kan användas för att göra dem rena igen, och att behandla frågor som mögel. Skrubber är också viktigt före målning att se till att ytan är ren.

Det finns vissa utmaningar att ta itu med när du rengör väggar med en vägg skrubber. I första hand är den fråga som den fulla höjden på en vägg är utom räckhåll för de flesta människor. Således vägg skrubber funktionen vanligen teleskopfunktion poler som ger människor möjlighet att utöka enheten i varierande längder så att de kan nå upp högt. Stabiliteten i väggen är också viktigt. Något grovt och slipande kan fungera bra för sten, till exempel, medan plåster behöver skrubbas med mjuk tvättsvamp att undvika att skada. Därför är möjligheten att ändra bilagor viktigt så att människor kan välja det bästa verktyget för att skura.

En grundläggande handhållna skrubbern kan doppas i en reningsmedium och skurat hela väggen, med regelbundna pauser för att rengöra skrubber så att man inte drar smuts och partiklar i väggen under rengöringen. Wall sprutor är anslutna till en reservoar eller kompressor som innehåller vatten som antingen kan spränga väggen för att rengöra den, eller underlätta rengöring genom att upprätthålla en jämn ström av vatten. Vattnet kan också blandas med rengöringskemikalier, kemikalier för att lägga till rengöring makt.

Vissa människor kanske vill överväga att hyra en vägg skrubber för projekt som rengör utsidan av byggnaden. Effektiva rengöringsprodukter kan vara mycket dyra, och en hyra sparar en hel del pengar utöver skonar en de störningar av lagring och underhåll. För rengöring av uppgifter såsom städning väggar inne, en grundläggande vägg skrubber som fungerar ungefär som en mopp för väggar finns oftast en relativt låg kostnad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.