Vad är en Tack Hammer?

Spikning i nubb och små naglar med en vanlig storlek hammare kan vara svårt. För att undvika att bryta nubb eller små ramar, ett tackel hammare ger större precision. Även känd som en klädsel hammare, ett tackel hammare är ett lätt instrument, perfekt för små eller känsliga projekt.

Tack hammare består som regel av en tio tums trähandtag och ett litet huvud. Huvudet väger vanligtvis 5 till 8 ounces, vilket är mycket lättare än en vanlig hammare. För att säkra nubb säkert och exakt kan en Framsidan av den hammare vara slitsad och magnetiserade börja naglar, samt att plocka upp fallna nubb. Om inte magnetiserade, ett tackel hammare kan ha en liten spik-bort klo bifogas. Den platta "huvud", på andra sidan av hammaren ansikte, används för att driva nubb i projektet.

Under tack hammare val kan det vara bra att prova olika storlekar personligen för en korrekt och bekväm passform. Många tack hammare kommer med en livstids garanti. Handtagen är ofta lackerade med en klar yta för att undvika splitter eller flis i skogen. Med frekvent användning över tiden, handtaget fortfarande kan gå sönder eller spricka.

En förfalskad huvud är också vanligt i please hammare. Cheferna gjuten stål kan gå sönder lättare än andra modeller, som kan utgöra en potentiell fara bör chips bryta och slå till innehavaren under användning. Om chefen för en tackel hammare lossna, är det möjligt att fixa det genom att köra kilar i toppen. Detta kan också avhjälpas genom att ersätta handtaget. Om chefen själv flis, av säkerhetsskäl inte bör användas, och ersättas i stället.

Det finns också små plast fästanordningar finns att köpa för användning tillsammans med please hammare. Dessa håller naglar med en friktion grepp för att skapa en rak, ren köra in i väggen. De också bidra till att skydda fingrarna från oavsiktlig skador under hammaren.

Infästning tyg till möbler ramar är ett vanligt användningsområde för please hammare. De kan också användas i snickeri yrket för gjutning, trim arbete och skåp arbete också. En please hammare kan också användas i projekt som kräver liten spik eller nubb, från utformningen till bild-hängande.

När en klädsel tackel hammare är inte tillgänglig för användning, stapelfibrer vapen och över peen hammare göra användbara substitut. Cross-peen hammare är en liknande storlek och form till tackel hammare. De har en dubbel-slående huvud med två ansikten. Ett ansikte är platt och den andra är rund.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.