Vad är en Speed Block?

När hänvisar till ett konkret hastighet block, en murare innebär oftast en mortel, mindre huvud gemensamma, eller H-block. En hastighet block är rektangulär betong murverk enhet (CMU), eller cement block, som är byggda i en öppen "H" konfigurationen. Dessa block skiljer sig från standardreglerna CMU, som oftast är slutna och kommer att ha två eller tre centrala hål.

CMU: s tillverkas i en mängd olika storlekar och konfigurationer för att tillgodose olika vindlingarna i byggnadskonstruktion . Dessa nyckfulla omfattar fönster och sidostycken dörr, hängslen hörn, pelare, etc. Som regel är block med hastighet användas i toppen leder en struktur på grund av sin lägre vikt och mer mångsidig konfiguration.

Den gemensamma hastighet blocket är nominellt 8 inches bred (20,32 cm) med 8 inches (20,32 cm) i höjd med 16 inches i längd (40,64 cm). Standard lättbetong har samma dimensioner, och alla är faktiskt 3/8-inch (1,02 cm) är mindre runt för att möjliggöra en gemensam av murbruk mellan blocken. Den gemensamma hastighet blocket, men tillverkas med en tungan-och-spår specifikation, sålunda behöver liten eller ingen mortaring att säkra dessa särskilda block.

Trots att hastigheten blocket är erkänt som ett huvud gemensamt, för mindre projekt, är det mycket ofta i byggandet av en hel vägg inför. På grund av sin mångsidiga, öppna konstruktion och lägre vikt, hastighet block snabbt placeras. Detta sparar tid och arbetskostnader vid konstruerandet av en konkret stenhus. Dessutom, på grund av sin tungan-och-spår konfiguration, är mindre murbruk behövs för att ansluta block med hastighet, vilket leder till betydande besparingar i materialkostnader. Användning av hastighetsbegränsande block uppmuntras av de flesta arkitekter idag för just denna anledning.

Alla betongsten, även block med hastighet, vanligen tillverkade av Portland cement och ett aggregat av sand eller grus. En aska hastighet block använder flygaska eller panna platta, var resultatet av en brinnande och sintring av processen, eftersom en större aggregat. CMUs, inklusive block med hastighet, är också konstrueras med plast och aggregat gummi för att minska vikten, och göra blocken mer miljövänlig.

Dessutom betong block med hastighet, samt standard CMU-talet, kan vara tillverkade av lättbetong. Denna tillverkningsprocess använder proportionellt mindre konkreta än standard CMU, som ersätter en stor del av betong med en ammonium pulver samlade. Denna typ av cement block är en starkare, lättare enhet, men är betydligt dyrare i jämförelse med normalt tillverkade cement block. Eftersom en hastighet block är lättare i vikt bara genom att den typ av konstruktion är det ibland används som ett billigare alternativ till kolsyrat betongblock.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.