Vad är en Rock Tumbler?

en sten tumlaren är en anordning som används av lapidarists att forma och polera stenar som de arbetar med. Ett kortfattat formulerat är någon som arbetar med sten, antingen som en hobby eller ett yrke. Hobbyists kan använda en sten dricksglas att polera stenar som de har samlat för visning, medan professionella såsom juvelerare använda en sten dricksglas att forma och förbereda klippor som förberedelse för användning i färdiga bitar. På grund av det stora antalet personer som använder rock tumlare, de kommer i ett sortiment av stilar från enkel desktop modeller för människor bara experimentera med rock tumlande till industriella modeller för användning i stora smycken studios.

När klippa första bryts eller samlas in, är det oftast grov, misshaped och urkärnade. En skicklig kortfattat formulerat kan se potentialen i en bit av sten som jade eller kvarts och använd en sten dricksglas att ta fram den naturliga skönheten av stenen. För det första är grovt delas upp i bitar av olika storlekar, och läggs sedan i en sten dricksglas med grovkorniga grus. Tumlaren är en cylinder som blir med hjälp av en liten motor. Efter flera dagar har gått, är klipporna kontrolleras, och om kortfattat formulerat är uppfyllda, är de tvättas och tumlas med en mindre finkornig sand. Denna process upprepas flera gånger, med grus blir successivt finare, tills stenarna är redo för att putsa i ett berg tumlaren som avsatts speciellt för detta ändamål. När stenarna fram kommer de att vara mycket mindre än de ursprungligen var, men de kommer också att poleras och glödande med den naturliga skönheten i sten.

Som en hobby, rock tumlande kräver en hel del tålamod och en arbetsyta som kan ljudisolerade, eftersom rock tumlare måste löpa under en lång tid innan stenarna är helt blank. En rock dricksglas snabbar väsentligt de naturliga processer i naturen, som kommer polera stenar så småningom över århundraden. Även med en rock dricksglas, men vände en bit grovt i en polerad exemplar kan ta flera veckor.

En grundläggande rock tumlaren verkar genom rotation, men vissa kortfattat formulerat företag som levererar göra rock tumlare som använder ultraljud eller vibrationer. Dessa tumlare tenderar att vara dyrare, men de är också snabbare och mer tyst, och producerar en rad rock former också. I slutändan är valet av vilken typ av tumlaren att få upp till de enskilda köpa det. Om du funderar på rock tumlande som en hobby, kan du överväga att skaffa ett dricksglas utformad för små stenar tills du har bestämt dig eller inte tumlande för dig, då du kan köpa dyrare stor tumlare som kan hantera mer vikt, och större stenar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.