Vad är en Palm Sander?

En palm Sander är en typ av makt slipmaskin som lätt kan hållas och användas med en hand. Det är ofta ett bra val för en rad olika uppgifter hem förbättring innebär slipning, men inte nödvändigtvis att göra alla uppgifter. Därför bör de som är intresserade av en palm slipmaskin förstå dess begränsningar, fördelar och nackdelar.

palm slipmaskin fungerar genom att vibrera med en något cirkulär smattra. Detta förslag skapar en mycket effektiv slipning åtgärder för att förekomma, utjämning av ytan av virke som slipas. De anses mycket mångsidig och klarar både finish slipning och grovslipning jobb.

palmen slipmaskin använder vanliga ark sandpapper och har öglor på sandpapper kan placeras över för att säkra den på plats. Vissa sandpapper har en självhäftande stöd som också kan användas för att säkra den till palm Sander. När pappret är på plats, slipning normalt händer, men man bör vidtas för att alltid följa träets kärna.

För att underlätta används oftast palm slipmaskiner har ett gummerat grepp som bidrar till att upprätthålla användarens komfort. Detta är särskilt viktigt för entreprenörer och andra som kanske använder en handhållen slipmaskin för lång tid på en nästan daglig basis. Om detta är en funktion som en användare vill ha är det bäst att kontrollera slipen för att se till att denna finns med som inte alla kommer att erbjuda detta.

En palm slipmaskin kan också vara utrustade med en samling väska för dammet som skapas. Någon makt slipmaskin, och till och med en manuell slipmaskin, kan sätta en stor mängd partiklar i luften. Därför bör man, om möjligt, för att undvika inandning så mycket av detta material som möjligt. Annars kan det leda till andnöd. Samlingen väska är ett sätt att göra detta.

palm slipmaskin, eller pad slipmaskin som det ibland kallas, är en sladd slipmaskin som drivs av en elektrisk källa. Modellerna finns för så lite som $ 20 dollar (USD). De flesta modeller har en tendens att köra mellan $ 50 USD och $ 80 US-dollar, beroende på märke och funktioner. De flesta kommer att köras på flera olika hastigheter och vissa kommer att ha massor av fart alternativ.

Förutom palm slipmaskin, kan andra typer av slipmaskiner också vara nyttigt att personer som deltar i träslöjd. Andra vanliga Sanders inkluderar bandslipen, trumma slipmaskin och bana Sander. Disc slipmaskiner och spindel putsmaskiner också är vanligt förekommande. Vissa Sanders kan utformas för specifika uppgifter, såsom efterbehandling, medan andra kan användas för grov arbete. Andra, som palmen slipmaskin, kan hantera lite av båda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.