Vad är en Murverk Drill?

en murad borr används för att göra hål i betong och andra hårda, spröda material. Borra hål i murverk kräver korrekt borrning verktyg, en hög kvalitet borr och några operatörsteknik. En sten borr används ofta i bygg-och i vissa hem förbättring projekt, som avslutar en källare.

En borrmaskin är ett elverktyg speciellt utformad för att borra hål. Det är oftast eldrivna men kan även drivas med tryckluft. Den borrmaskin roterar ett skärande verktyg som kallas en borr. En borr är en cylindrisk axel innehåller spiralformade spår, känd som flöjter, med vassa kanter att skära och ta bort det material som borras.

betong och andra hårda material kräver en god övning kvalitet makten med flera arbetsgrupper funktioner. Hit hör förmågan att variera rotationshastigheten, som djupet i hålet som skall borras, och handtag eller fixturer för att exakt positionera borren för att uppnå önskad plats och inriktning av hålet.

Kanske den mest användbara funktionen krävs för en murad borr är hamring åtgärder. Slagborrmaskiner, eller roterande slagborrmaskiner, ger ett bultande rörelse längs axeln på borren medan den roterar. Funktionen hos ett slagborren liknar en Jackhammer, som används för att ta bort betong och material murverk i stora byggprojekt. En slagborren ökar möjligheten för borren för att ta bort material snabbt och med mindre ansträngning, producera bättre kvalitet hål och ökad noggrannhet.

En speciell typ av borr krävs för borrning i betong och murverk. Murverk borr finns i en mängd av standard diameter och längd och har olika styckningsytor beroende på tillämpning. Dyrare borr utförs med högre kvalitet i syfte att förbättra klippresultat och förlänga den användbara livslängden på lite. Murverk borr varierar i kostnad baserat på material och funktioner i bitar.

Den typ av borr utvalda lite beroende av det material som ska borras och storlek och form som krävs hålet. De med volframkarbid tips är särskilt användbara för borrning i murverk när en slagborren används. Volframkarbid är ett mycket hårt och tåligt material som tål slitage under svåra förhållanden till sjöss, så borren håller skärpan under en längre tid. Axeln, eller skaft av borren är också värmebehandlas och yta härdade för att bibehålla skärpan och förlänga dess livslängd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.