Vad är en Mover är Dolly?

En drivenhet är dolly är en anordning som är utformad för att hjälpa människor med förflyttning av tunga laster och stora objekt, som apparater eller stora saker möbler. Många flyttar företag hålla dolly på sidan och kommer att hyra ut dem på begäran, och det är också möjligt att köpa dockor från företag som tillhandahåller rörliga material. Förutom att användas till att flytta hem och kontor, är mover's dolly används också i stora lager och andra anläggningar där stora objekt måste flyttas regelbundet.

Ett klassiskt dolly består av en liten plattform monterad till en uppsättning hjul. Plattformen och hjulen är förstärkt så att förslagsställaren är dolly kan bära en mycket tung belastning, och församlingen är vanligtvis låg på marken för att säkerställa fri höjd kommer inte att vara ett problem när man flyttar ut genom dörröppningar. Det finns inga handtag på Dolly, med användare i stället driva själva objektet. Ibland är det möjligt att säkerställa stora objekt till dolly med slips nedgångar så att de inte vickar eller falla.

Två hjul versioner med ett handtag som skapar ett L-formade ibland som "två hjul dolly "eller" hand lastbilar. "Dessa mover's dockor är avsedda att ta på mindre belastningar, som regel, och många av dem fälla ihop så att de lätt kan transporteras och förvaras när de inte används. Hand lastbilar är särskilt vanliga i anläggningar där förpackningar hanteras, eftersom de kan användas för att effektivt och snabbt flytta stora och tunga lådor runt.

Det finns en del säkerhetsaspekter att tänka på när du använder en initiativtagare's Dolly. Det är viktigt att inte överbelasta dolly och de flesta dockor har viktgränser tryckt på plattformen för referens av just denna anledning. Det olämpligt också att lämna föremål på dockor när de transporteras med lastbil eller transporteras, som de kan flytta och potentiellt skada andra föremål som transporteras på samma gång. Tie nedskrivningar bör användas när du flyttar stora eller ömtåliga objekt och människor bör vara försiktig när du flyttar en dolly över höjdskillnader eller stötar.

Det är också viktigt att upprätthålla en mover's dolly korrekt så att det blir vara i god form när någon har anledning att använda den. Med jämna mellanrum bör hjulen tas bort, uppdelade, torkas och oljad så att de kommer att röra sig smidigt. Om Dolly har bromsarna bör dessa kontrolleras på samma gång för att bekräfta att de är i gott skick. Om en mover's dolly används på våta eller smutsiga ytor bör det sprayas ren och torkas så att fukt och smuts inte skadar hjul.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.