Vad är en Hanger Skruv?

Du kanske har undrat hur bord och ben stol magiskt sitta kvar till bordet, oftast utan några synliga tecken på hårdvara. I verkligheten är det inte magi alls som håller dem på plats, utan snarare en enkel anordning som kallas en galge skruv eller ibland en galge bult.

En galge skruv är en skruv utan huvud. Den är avsedd att drivas i trä eller annat mjukt underlag. Det finns träskruv trådar i ena änden, som är spetsiga och maskin trådar på den andra. De två trådar kan sammanträda i mitten, eller kan det finnas ett icke-gängad axel i mitten.

Hånger skruvar i olika storlekar av trådar, till exempel, 1 /4 tum (0,64 cm) eller 5 /16 tums (0,79 cm). Tråden längd kan variera från mellan 1-1/2 inches (3,8 cm) till 3 inches (7,6 cm). Installation i allmänhet kräver användning av en särskild nyckel.

Den typ Hängaren skruv du behöver beror på tillämpningen. Tabell och ben stol, till exempel, skall fästas stadigt på bordet och skulle kräva en helt gängad skruv, så det finns ingen lucka visar. Sådana projekt skulle kräva en större och tjockare hängare skruv, för att stödja vikten av ett bord, eller i fallet av stolen, vikten av en vuxen.

Hånger skruvar är allmänt tillgängliga på lokal hem förbättring eller järnaffärer. Förutom bord och ben stol De används för en rad andra ändamål. De kan användas för att bygga räcken, för att fästa armar stolar till stolen bas eller att förena armstöd till bilen dörrar. Alla andra ansökan i vilken hårdvara som är knutna två poster får inte vara synlig är definitivt en kandidat för en galge skruv.

Nästa gång du besöker din lokala maskin-eller hem förbättring butik, kolla hårdvaran gången och ta hänsyn till hur många olika skruvar som finns där. Om du känner dig riktigt äventyrlig, vrid ett av benen från din köksstol och kolla in en galge skruv i aktion. Naturligtvis bör du försäkra dig tillbaka det säkert, eller någon i familjen kan hamna på golvet!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.