Vad är en Breeze Block?

En bris block är ett betongblock som gjorts med en blandning av betong och aska. Andra typer av betongblock kan användas tillsammans med klinker, sand eller grus som fyllmedel, men i vissa regioner i världen, är betongblock som samlingsbegreppet "vind block," även aska förekommer. Dessa block kan användas i olika byggprojekt och uppgifter.

Betong mursten, eftersom de är mer formellt kända, kan göras i olika tätheter och vikter, beroende på fyllmedel som används. Hög densitet block utnyttjas inom byggsektorn för att skapa stödjande och bärande egenskaper såsom väggar och stiftelser. Lägre densitet block kan användas för att göra trädgården väggar och diverse andra icke-strukturella egenskaper, inklusive den berömda billiga hyllor gjorda av vind block och längden av trä med studenter från hela världen.

Dessa block kan också vara kallat stiftelse, aska eller cementblock, oavsett om de fyllmedel som används. Begreppet "vind block" är vanligast i Storbritannien och länder där brittisk engelska talas, som "vind" används för att betyda "aska" eller "aska. "Folk utanför dessa regioner kan hänvisa till vind block som aska block.

Designen vind blocket är relativt lätt, att göra sådana block olämplig för att bära stora eller tunga laster. Konstruktionen innebär också att dessa block också väger mycket mindre än tätare block, som kan göra dem lättare att hantera. Typiskt, vind block har ihåliga profiler som är avsedda att göra dem ännu lättare och lättare att arbeta med, och dessa avsnitt även ger isolerande egenskaper på den färdiga block, eftersom luften i de utrymmen som fungerar som en utmärkt isolator.

När vind block används för att bygga en struktur, är de som i liknande kurser eller skikt som fördelar vikten på blocken och skapa en mer estetiskt intressant färdiga konstruktionen. Vinden block struktur kan cementeras tillsammans med användning av olika murbruk, och de kan stödjas internt med armeringsjärn eller andra stödjande insatser och tjänster som håller block på plats, ge strukturell stabilitet och öka styvhet.

Många hem utbud och butiker konstruktion bära vind block, vanligen i klassisk betonggrå, men speciellt färgade och beredda block finns också. Folk bör vara medvetna om att även om en vind block är ganska lätt, en stor belastning kan lägga upp till en hel del vikt, vilket kan göra vind block eller besvärliga utmanande att hantera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.