Vad är betong Brick?

betong tegel är gjord av solid betong. Dessa tegelstenar används för att täcka fasaden av ett hem, bygga staket, och ökar den totala skönheten i ett hem utsida. Tegelstenar som är gjorda av betong kommer i ett antal stilar och färger gör dem extremt populär bland husägare. Förutom estetik, betong tegel har också många andra tilltalande egenskaper.

Även om regelbundna tegel gör ett bra jobb med isolerande ett hem, tenderar betong tegel vara en bättre isolering alternativ. Trafik, flygplan och andra externa ljud är faktiskt avstängt tack vare den solida betong som dessa block är gjorda av. Andra fördelar med betong tegel bland annat bättre brandskydd, mindre yttre hem underhåll och lägre energiräkningar.

Bricks som är formade av betong finns i ett antal olika stilar. Konsumenterna kan välja mellan en slät, grov, texturerat, glänsande, sandblästrat eller sten finish. Olika tillverkare kan också erbjuda skräddarsydda block enligt en konsumentens anvisningar. Dessutom hundratals olika färger finns tillgängliga-de flesta tillverkare skräddarsyr tegelstenar för att möta en husägare behov.

Professionell installation av betong tegel är oftast nödvändigt, även om moderna icke-murbruk tegel kan installeras av vem som helst med elementära snickeri färdigheter. Icke-murbruk tegel kräver inte någon typ av murbruk för att slutföra installationen. I stället dessa speciellt utformade tegelstenar passa helt enkelt väl i från varandra skapa en fast struktur.

Betong tegel blir snabbt ett populärt alternativ till andra material hem fasaden. Även om kostnaderna för att installera denna typ av tegel kan vara högre än kostnaden för att installera andra material, kommer betong tegel senast en mycket längre än de flesta andra ämnen. I själva verket tenderar betong tegel att mogna med åldern att skapa en önskad tidlöst utseende.

Samtidigt som hållbar och attraktiv, dessa block inte är oförstörbar. Tegelstenar av betong kommer generellt i upp till tolv år. Efter denna tid har gått, små bitar av tegel får börja bryta av varje del. Vid det här tillfället kommer vissa tegelstenar måste bytas, även om detta kan göras på en enskild tegelsten basis.

Det finns många positiva aspekter av dessa block, men det finns också en del negativa aspekter. Konkret kan krympa när den har installerats. Detta leder ofta till luckor mellan blocken, vilket kan låta utanför vatten tränger in i ett hem. Dessutom finns det inget sätt att hindra färgen från att läcka ut av betong, vilket kan resultera i bleka tegel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.