Vad är Wood Beklädnad?

Trä fasader är en exteriör finish för en struktur som är gjord av trä. Det finns ett antal olika typer av trä beklädnader tillgängliga, från anlagda träpanel med traditionell FJÄLLPANEL sidospår. Många hem leverans butiker lager trä beklädnader produkter och kan beställa specialprodukter av begäran, och det är också möjligt att beställa material direkt från en tillverkare, eller att rädda material från byggarbetsplatser och strukturer rivs.

Beklädnad ibland också kallad hud eller kuvert av byggnaden. Det är ett skikt av material som varv på utsidan av byggnaden för att ge vissa grundläggande skydd mot väder och vind, som hindrar vatten intrång i strukturen och lägga till lager av isolering används för att hålla en inre temperatur stabil. Beklädnad serverar också en estetisk funktion, eftersom det är allmänt attraktivt och intressant att titta på. Material som används för beklädnad är vanligtvis installerat över ett membran såsom hus wrap eller takpapp.

Trä har använts som en fasad material för en mycket lång tid. Många kulturer har en historia av att använda bältros för utskrifter, och clapboards har också använts som en form av beklädnad i många regioner i världen. Faktum är att vissa trä alternativ som vinyl finns i utföranden FJÄLLPANEL stil referera till historiska strukturer. Användningen av trä har minskat delvis beroende trä ökar kostnaderna, och även eftersom många människor är oroade över avskogning och överutnyttjande av träprodukter, skulle så gärna använda mer miljövänliga val. Traditionellt trä beklädnader behöver också regelbundet underhåll och får inte pågå så länge som andra material.

Engineered träprodukter kan också användas för att göra beklädnad. Dessa produkter kan göras till clapboards eller bältros, eller användas i form av paneler som fäster vid struktur. Dessa produkter är ibland mer hållbara och miljövänliga. I alla fall kan beklädnad vara klar med färg, bets, och så vidare, eller på hälft och får möjlighet att naturligt väder.

Ett annat alternativ för trä kapsling finns beklädnader produkter som tillverkats av återvunnet trä. Flera företag bärga virke från byggnader revs och bearbeta den så att den kan användas för beklädnad och andra applikationer. Företagen arbetar också med material som gamla vin tunnor och andra träprodukter som att kastas över bord, vrida kasseras trä till något användbart. För människor som söker miljövänliga bygga alternativ som fortfarande vill arbeta med trä, återvinns trä beklädnader ett bra alternativ.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.