Vad är Trick Ljus?

Knep ljus är ljus som kommer att underblåsa efter att de har gått ut. De finns i en mängd former, storlekar och färger, men de flesta av dessa är utformade att installeras på födelsedagstårtor. Många allmänna depåer hålla knep ljus i lager, och det är även möjligt att beställa dem via Internet, särskilt om du behöver en speciell färg eller storlek. Knep ljus kan användas i stort sett alla situationer där någon måste blåsa ljus ut, men de bör användas med försiktighet, så att en brand inte startas.

När du blåser ut en vanlig ljus, en liten glöd fortsätter att brinna i veken för ett ögonblick. Du kanske har märkt att en plym av rök stiger från ett ljus som blåses eller putsade ut. Röken orsakas av antändning av paraffin ångor stiger från ljuset som glöd dör ut. Värmen i glöd är dock inte tillräckligt för att faktiskt FLAMMAS veken, som paraffin kräver en högre temperatur för att bränna.

I knep ljus, är veken impregneras med något som kommer att bränna på en lägre temperatur , vilket gör att ljuset att underblåsa. Magnesium är ett populärt val för denna applikation. När ljuset blåses ut, magnesium antänds till att orsaka veken börja brinna igen. Ofta gnistor några kastas bort i processen. Dessa gnistor är också vad som gör trick ljus potentiellt farliga, särskilt om de landar på lätta tyger och papper. Se till att området runt knep ljusen är klart innan du tänder dem, för att minska risken för olyckor.

Knep ljus kan tillåtas att brinna tills de tar slut på bränsle, men de kan också lägga ut i en nödsituation. För att sätta trick ljus ut, kan de vara putsade, helt skära av syretillförseln så att en brand inte kan starta, men du måste hålla LJUSSLÄCKARE på för ett ögonblick att se till att glöd är ute. En mer effektiv teknik dunking ljusen i vatten, som också kommer att stänga av syre. Du kanske vill hålla vattnet hands när du arbetar med knep ljus, i fall att.

Du kanske också vill överväga din målgrupp när de köper knep ljus. Vissa människor uppskattar skämt, medan andra, särskilt små barn, gör det inte. Knep ljus kan vara skrämmande och upprörande, som sätter sordin på upplevelsen för alla. Om du inte vet din tilltänkta offer väl, kan du kontrollera med en vän att se till att lura ljus kommer att tas emot med gott humör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.