Vad är Trench shoring?

Många byggprojekt innebära att gräva i diken och sänkor av jorden bort maskiner. Trench shoring är de förstärkande av dessa diken med hjälp av en metall eller trä shoring system som förhindrar sidorna av diket från grottforskning i. Detta görs inte bara att bibehålla formen och användbarheten av diken, men för att skydda arbetstagarnas liv arbetande i dem.

I konstruktion är grävning behövs i nästan alla projekt. En trench är i allmänhet djupare än den är bred och de flesta är 15 fot (4. 57 m) i bredd eller mindre. Grävning anses av många vara den mest farliga delen av en konstruktion jobb, så det är viktigt för arbetstagare på webbplatsen ska kunna vara säker när du arbetar i ett dike.

Det finns flera typer av dike shoring som allmänt används, beroende på dimensionerna av dike och den typ av mark är det grävt in. För smala diken, små aluminium hydrauliska stränder placerats mellan sidorna av diket. Dessa stränder liknar små stegar, och kan enkelt hanteras av en arbetstagare, och installeras så snabbt som diket grävs. Något olika stränder för smala och djupa utgrävningar bestå av korrugerad aluminium paneler separerade med justerbar barer. Dessa stränder kan väga hundratals pounds mindre än andra apparater som används för shoring djupa skyttegravar.

Hus stålplåt används ofta för dike shoring när diket är bred. Dessa skyltar hålls på plats med domkrafter stål skruv som trycker utåt mot sidorna, på samma sätt som ett duschdraperi stång fungerar. Ibland kommer ett dike behöva förstärkas med dike lådor. Dessa är vanligen tillverkade av plywood, med metall förstärkning i hörnen. Trench rutor täcker inte bara sidorna, utan också ner i diket, och är mest användbara där det är viktigt att behålla integriteten för alla sidor av diket.

Trench shoring är avgörande för varje byggarbetsplats eftersom om den fara som skulle existera utan den. En kubikmeter gård i marken kan väga upp till 3. 000 kg. (1360 kg), vilket räcker för att ögonblickligen döda en arbetstagare som blir instängda i en kollaps. Den ökade användningen av diket shoring har lett till en minskning av dessa typer av dödsfall, men vara medveten och följande säkerhetsregler är fortfarande avgörande.

Även i en väl stöttade dike, det finns faror. Exempelvis måste ett dike arbetstagaren vara medveten om vilken utrustning som används i närheten. Rök från anläggningsmaskiner kan lätt avgöra i skyttegravarna posera som lika allvarligt en fara som en kollaps skulle.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.