Vad är Toolbox samtalen?

Toolbox Samtalen säkerhet föreläsningar syftar till att bygga handeln. Föreläsningarna är avsedda att utbilda arbetstagare om att skapa och upprätthålla säkrare arbetsförhållanden, och närvaro är obligatorisk med många företag. Förutom byggindustrin, gruvföretag och tunga tillverkare också hålla verktygslåda samtal. Många företag tillhandahåller verktygslådan samtal i modulär form, så att en säkerhet Läraren har en läroplan lättillgänglig.

Det finns flera aspekter att framgångsrik och användbar verktygslåda samtal. Som en allmän regel, samtalen är korta och de hålls intressanta och relevanta. Vissa arbetsplatser hålla kort verktygslåda samtal en gång i veckan, kontinuerligt utbilda sina anställda, medan andra har längre säkerhet seminarier på mindre täta mellanrum. Målet är att ge de anställda så att de kan känna igen, undvika, rapport och korrigera säkerhetsrisker.

lära sig känna igen säkerhetsrisker är en viktig del av läroplanen. Arbetstagarna utbildas om alla aspekter av industrin de arbetar på, så att de kan identifiera problem med sina arbetsplatser. Vanligtvis arbetstagare uppmanas att berätta historier om skador de har bevittnat eller hört talas om, så att arbetstagarna kan lära av varandra samt föreläsning. Elsäkerhet, korrekt hantering av utrustning, och faller säkerhet är vanliga säkerhetsrisker som är täckt med verktygslåda samtalen.

De anställda är också lära sig om hur korrekt säkerhetsrisker. De flesta arbetsplatser har en säkerhetsansvarig, och anställda har fått höra att rapportera risker till säkerhetsansvarig. När tjänsteman har utvärderat risken kan åtgärder vidtas för att rätta till det. Arbetstagare uppmuntras också att använda sunt förnuft. Till exempel, om en fara är naturligtvis omedelbart livshotande, bör arbetstagarna evakuera området eller vidta åtgärder för att rätta till det, snarare än att gå igenom säkerhetsansvarige.

Undvika farliga situationer ingår i verktygslådan samtal samt . Till exempel är arbetare lära sig knyta när man arbetar i stora utrymmen, visat hur man kan använda ett andningsskydd vid tillstånd med stora partiklar laster och utbildas om effekterna av miljöfaktorer som extrem värme eller kyla på säkerheten. Att lära sig att undvika att det skapas osäkra förhållanden är också viktigt, och arbetstagare lära sig att arbeta och röra sig säkert runt en arbetsplats.

Vissa arbetsplatser även arbetstagarnas rättigheter i verktygslådan samtal. Dessa rättigheter omfattar lagliga skyddet för arbetstagare som rapporterar osäkra arbetsförhållanden till statliga organisationer, och rätten till funktionshinder ersättning för arbetstagare som skadas på jobbet. Det primära fokus är dock säkerheten. De flesta arbetsgivare vill att deras anställda kan hälsosamt och säkert för en rad orsaker, både praktiskt och empatiska.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.