Vad är Timber skogsbruk?

Timber skogsbruk är en gren av skogsbruk som är inriktat på förvaltning av skogar som används vid deras virke. Utövare av timmer skogsbruket kan fungera för myndigheter som arbetar med förvaltning och utnyttjande av naturresurser, tillsammans med privata företag där skörden och hantera timmer, opinionsbildning organisationer som främjar timmer skogsbruket och miljöorganisationer som vill främja en hållbar avverkning metoder. För att arbeta inom detta område är det oftast nödvändigt att ha ett skogsbruk examen, med några aktörer anordnande forskarnivå grader i skogsbruket ämnen.

Kina innehar fordran för äldsta registrerade av skogen för timmer och andra resurser. Japan antog även timmer ledningen tidigt, vilket är en anledning till Japan har några mycket anmärkningsvärda urskog. I väst efter stora delar av Europa begreppet förvalta utnyttjandet av träd inte fångst förrän under medeltiden, hade redan avverkat. Timber skogsbruk antogs ännu senare i Amerika, eftersom kolonister tyckte att utbudet av timmer var outtömliga, även indianer hade förvaltar skogarna för djurens livsmiljö i århundraden.

Även om många människor tänker på att logga när de hör ordet "skogsbruk", skogsbruk är faktiskt en mycket stor disciplin som omfattar ett antal frågor, inklusive forskning om skog, återplantering ansträngningar, bevarande av skogar för att upprätthålla naturliga livsmiljö för djur, och undersökning av den kulturella betydelsen av skogar. Med timmer skogsbruk, är målet att identifiera skogar som kan säkert och hållbart loggas, och att utveckla ett långsiktigt skogsbruk plan som kommer att vara praktiska och hållbara.

Timber skogsägare arbete i skogen för att identifiera den potential som finns timmer, avgöra om loggning är värt det. De identifierar också problem och frågor som kan leda till avverkning svårt eller kan ge ett bekostnad. Till exempel kan en skog endast nås med helikopter avverkning, eller en utrotningshotad art som är beroende av skogen för livsmiljö kan identifieras, vilket gör skogen utanför gränserna för avverkning. Timber skogsbruket är också engagerad i hur loggar in på den naturliga miljön, inklusive angränsande avrinningsområden.

skogsbruket är också engagerad i att plantera träd för att ersätta de som tagits av skogsindustrin. Vissa utövare av timmer skogsbruk är specialiserade på att hantera skogar som odlas specifikt i syfte att fiskas i framtiden, medan andra övervaka återbeskogning och träd kampanjer plantering som syftar till att återställa naturliga livsmiljöer. I samtliga fall är målet för timmer skogsbruket för att balansera den mänskliga efterfrågan på timmer med behoven i naturen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.