Vad är Spandrill Glass?

Spandrill glas är en typ av glas som används för att täcka byggmaterial. Förutom att vara helt hållbara, kan Spandrill glas också användas i ett estetiskt tilltalande sätt. Spandrill ofta används mellan vissa delar av en byggnad, inklusive området mellan våningarna,

pelare, tak och andra små eller stora utrymmen.

Det viktigaste estetiska syftet med Spandrill glas är att skapa en övergripande enhetligt utseende. Genom att använda färgat glas paneler kan Spandrill glas matcha de flesta andra typer av glas som används för att lådan en glas-front byggnad. När färgen på alla glasbitarna har observerats, är det nästan omöjligt att tala om var en del av en byggnad börjar och slutar.

Spandrill glas finns i många nyanser från grönt till brons. Metal-fläckar Spandrill kan även köpas från vissa återförsäljare. Färgen på Spandrill som väljs är särskilt viktigt, eftersom färgen kommer att påverka helhetsintrycket av byggnaden som den tillämpas på. När noga matchade med liknande färger, blir Spandrill idealiskt för alla typer av byggnader.

Spandrill är skapad med sköt-på frit metoder. Denna process omfattar en keramisk fritta-ett material som används som grund för tillverkning av glas-det är smält till glas med hjälp av hög värme fusing metoder. Denna teknik skapar ett glas som inte bleknar med tiden. Dessutom är Spandrill upp till fem gånger starkare än glödgat glas. Således är Spandrill glas särskilt lämpad för industribyggnader. De flesta moderna byggnader integrera användningen av Spandrill om ett smidigt utseende önskas.

På grund av att Spandrill är skapad med intensiv uppvärmning metoder, detta glas särskilt motståndskraftig mot värme. Förutom att tillskriva enhetligt utseende av en byggnad, kan Spandrill också användas för att leverera vissa delar av en byggnad med värme, eftersom den har utmärkt termisk kapacitet. Olika industriella byggnader har fodrade med Spandrill för att fånga och behålla solvärme. Denna metod har visat sig effektiv, och det används över hela världen.

Spandrill är en allmänt tilltalande material som kan användas på flera sätt. Noggrann placering och planering av Spandrill kommer att skapa en byggnad som är praktiskt taget sömlöst. Denna relativt nytt material är antalet en orsak till varför olika stora byggnader i hela världen verkar vara helt i glas. Även om alla strukturer kräver metall utforma och täta väggar har dessa strukturella poster inte ses av allmänheten. Istället kan Spandrill användas för att dölja delar av en byggnad som inte är estetiskt tilltalande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.