Vad är Natural Building?

Också känt som Green Building, är naturligt att bygga en process som innebär att utforma en struktur som gör att användning av naturliga material och energikällor i syfte att skapa önskvärd utrymmena samtidigt ha en minimal påverkan på miljön. Denna typ av hållbart byggande projektet ingår ofta användning av återvinningsbara material och naturliga element genom hela strukturen, en strategi som hjälper till att behålla kasseras material från deponier och även skära ned på användningen av naturresurser i byggprocessen. Skapa en byggnad som är både ekologiska och robusta kräver gemensamma ansträngningar från arkitekter, entreprenörer och andra yrkesverksamma konstruktion för att projektet ska lyckas.

Trenden mot naturliga byggnaden har lett till återupptäckten av äldre byggnad metoder som är idealiska för dagens behov. Ett exempel är användningen av halm vid konstruktion av exteriöra och interiöra väggar för en privatbostad. Halm bal konstruktion gör det möjligt att antingen fylla i standard vägg ramar eller sätt en vägg genom att stapla balarna och säkra dem på plats. Som med andra typer av väggar och det halm förseglade och omfattas, lämnar väggen slät vid beröring. Denna metod ger ett mycket isolering, vilket gör det mycket lättare att värma och kyla i kupén.

Green arkitekturen kräver också att användningen av gammalt och kastas objekt såväl som icke-industriella material. Under årens lopp har människor lyckats skapa naturliga byggnadskonstruktioner som gjorde användningen av sådana intressanta byggmaterial som gamla däck, kasserad mjölk kannor och till och med slitna sängkläder. Även okonventionella, kan många av dessa poster användas för att göra strukturer som kommer att stå i flera årtionden.

Processen av naturliga byggnad även omfattar undsättning tidigare använda byggmaterial såsom tegel, plankor trä, balkar stöd, dörrar, och fönsterkarmar. Återanvända material av denna typ bidrar till att göra hållbar arkitektur mer kostnadseffektiv och begränsa förbrukningen av mer naturresurser i byggprocessen. I vissa fall kan användningen av återvunna byggnadsmaterial också kan ge nya hem en del av stil och tidlöshet som skulle vara svårt att uppnå något annat.

när det paras ihop med miljö-alternativ för energi-, natur-byggnaden har potential att ge prisvärda bostäder som är mycket billigare att värma och kyla. Energikällor som brukar fungera bra med hållbara bostäder och offentliga byggnader ingår solpaneler och batterier samt utrustning för att generera vindkraft. Eftersom kostnaderna i samband med denna typ av alternativ byggnaden fortsätter att minska, många fler blivande husägare kommer sannolikt att åtminstone överväga tanken på ett hem som skapats med en blandning av naturlig, återanvänts, och repurposed material.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.