Vad är Marble Beklädnad?

Marble beklädnad är en inför material för konstruktioner tillverkade av tunn marmor paneler. Marmor kan vara en kostsam beklädnadsmaterial beror på att bearbetning denna sten kan vara svårt och det kan användas i en mängd olika inställningar. Beklädnad i marmor kan överlagras över många olika byggmaterial, och det är möjligt att uppgradera en byggnad för att lägga marmor plätering, eller att ta bort den, eftersom omständigheterna.

Marmor är en metamorf sten har varit uppskattad för århundraden som ett material för användning inom bygg-och konst. Det tar berömda ett lack mycket bra, och kan variera i färg beroende på föroreningar i berget. Marmor också glittrar som ett resultat av kristallisering som inträffat i berget, och det kan märkas med virvlar och ränder i färg, som gör det visuellt intressanta.

För att göra marmor plätering, tunna blad av marmor kapas och polerad. Bladen är bultad till en byggnad, med vissa företag som använder specialiserade lim för att säkerställa att panelerna stannar på plats. Ett hus med en marmorfasad kan använda olika nyanser av marmor för att skapa ett mönster eller lägga till ett mer dynamiskt utseende till byggnaden. Liksom andra typer av ytbehandling, marmor plätering fungerar som en första försvar mot elementen, hålla regn, smuts och vind från att tränga in i en byggnad.

Det finns vissa problem med marmor fasader. Marmor kan vara mycket skör, och det kan spricka eller delas när den installeras eller under en jordbävning, när byggnaden utsätts för stress. Marmor fasader kan också varp och dokumenterat hållbarhet frågor har noterats i många regioner i världen. Dessutom, liksom andra typer av sten ytbehandling, kan marmor plätering agera för att fånga fukt inne i utformningen av en byggnad, som kan bidra till mögel, och strukturella problem över tiden.

Företag som specialiserar sig på fasader installation bör användas för att passa en byggnad med marmor fasader. Helst bör ha erfarenhet av marmor, eftersom detta berg kan vara temperamentsfull och erfarna beklädnad företag kan passa in det snabbare och säkrare. Omvänt, om människor behöver för att ta bort marmor plätering, bör de samråda med experter för att ta bort paneler med ett minimum av skador, vare sig de håller på att installeras senare eller tas bort permanent.

Förutom plan, polerade paneler, byggare kan också installera ristade paneler eller paneler med en matt yta, beroende på utseende och känsla önskas. Huggen marmor fasader förekommer i olika former av klassisk arkitektur, när utsmyckning av byggnader var mycket högt värderade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.