Vad är Le Parfait Burkar?

Le Parfait burkar är franska burkarna som har utformats speciellt för konservering och göra konserver. Dessa robusta och är välgjorda burkar anpassade till ett brett spektrum av konservering uppgifter, och många människor tror att de ser ganska bra också, vilket gör dem mycket populära bland kockar över hela världen. Bra Le Parfait burkar kan få kostsamma, men en del människor anser att det är värt kostnaden, eftersom dessa burkar är kända för att vara extremt pålitlig och mycket enkel att använda.

Le Parfait är franska för "den perfekta", och de franska kan kanske få förlåtelse för detta ganska djärva namn. Le Parfait burkar är verkligen perfekt för en massa saker, tack vare sin design. En klassisk Le Parfait burken har ett lock monterat på en tråd gångjärn, med en låsspak att fästa locket till toppen av burken. Ett gummi o-ringen sätts in i locket som en packning, vilket skapar en lufttät tätning inne i burken som håller tills spaken lyfts, bryta förseglingen. Det är också möjligt att hitta Le Parfait burkar med skruvlock på lock.

för konservering, dessa burkar är mycket användbara. De är tunga, tillverkade av tjockt glas som kan hantera värmen i konserveringsprocesser, och eftersom de är tydliga, är det lätt att se innehållet i burken. De kan också användas för mer generella kök lagring, Le Parfait burkar är användbara för att hålla nötter, spannmål och annat som de håller ut vivlar, fukt och andra oönskade influenser från omvärlden tills kockar är redo att använda innehållet av burken, och de lätt kan upprepas tillslutna.

Du kan också använda Le Parfait burkar för infrysning, men du bör vara noga med att lämna en lucka på toppen av burken så att innehållet expandera. Om burken inte har tillräcklig expansion rum, kommer det att explodera när innehållet frysa hela vägen, eftersom tätningen är för stark så att burken att helt enkelt pop öppna. Vissa personer använder även Le Parfait burkar med särskilda "rapning" packningar för att göra fermenterade livsmedel, i detta fall gör att packningen gas kan strömma ut ur burken, men inte ange det.

De grundläggande utformning av Le Parfait burkar får inte vara fruktansvärt nyskapande eller anmärkningsvärt, men det har blivit förknippat med kvalitet, både för att burkarna är ofta av mycket hög kvalitet och eftersom de har blivit populära bland gourmeter runt om i världen. Många kök leverans butiker säljer Le Parfait burkar, och du kan också beställa dem från företag som specialiserat sig på importerade franska köket leveranser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.