Vad är Bonded gummi?

Bonded gummi är en slitstark ytbeläggning av material som används i många branscher. På grund av sin motståndskraft, är det ofta används för produkter som fortfarande utomhus, eftersom det kan förbli starkt under nästan alla väder. Detta material är typiskt gjord av återvunnet gummi, vanligen i form av gamla fragmenterade däck.

En av de vanligaste användningsområdena för bundna gummi är som en yta av lekplatser. Det är oftast utan problem och ganska porös så att vattnet kan gå rakt igenom det. Det absorberar inte vatten och låt den pöl, och inte heller frysa. Vissa företag erbjuder endast jordfärger när det gäller att lägga till lite färg till bundna gummiyta, men andra sälja materialet i nästan alla skuggan.

Detta material är bra för andra utomhus av samma skäl som det är nyttigt för lekplats ytor. Till exempel är alla väder spår vanligen tillverkade av detta ämne, särskilt eftersom det torkar mycket snabbare än de flesta andra material, och inte bleknar mycket över tiden. Pool och däck kan också täckas i tullager gummi, vilket gör avvikelser nästan omöjligt eftersom det sällan gör vattenpölar till formen. Fitness stigar, gårdar, rastplatser, domstolar idrott och inomhus gym är också alla goda kandidater för denna typ av ytan. Detta beror delvis på dess olika säkerhets fördelar och ganska låg kostnad.

När den används som lekplats yta, slavarbete gummi är typiskt blandas med polyuretan lim. Det kan blandas samman för att skapa ett starkt band mellan materialen. Det är oftast prisvärda, men i de flesta fall måste den installeras av proffs. Den ursprungliga ytan måste förberedas noggrant innan blandningen hälls, och det kan inte på eller under fryspunkten när den är installerad.

En annan produkt som kan göras med denna typ av material är en slang. De flesta trädgårdsslangen ses i typiska hushållet behöver inte vara av detta material, men de som kommer att utsättas för höga tryck är ofta konstruerade av bundna gummi. En hydraulslang är ett exempel, eftersom den måste vara både hållbart och flexibelt. Dessutom är materialet slitstål, vilket innebär att det kan användas i kontakt med andra ytor utan att skadas.

djup och höjd av materialet beror till stor del på projektet, och kan ofta väljas efter ett samråd med installation företaget. Handikapp tillgänglighet är ofta ett alternativ om det behövs. Det är dessutom giftfritt, vilket gör den lämplig att användas av både djur och människor i alla åldrar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.