Vad är Besiktningar band?

Besiktningar band är en produkt avsedd att användas av inspektörer på området. Trots namnet är inspektörernas byråkrati inte ett band i den meningen att ett lim, utan i betydelsen en lång smal remsa av material som kan kapas till önskad längd. Medan inspektörernas typ är en ganska nisch specialitet post, kan det fortsättningsvis vara mycket användbar för icke-inspektörer. Många järnhandeln stjälk inspektörernas tejp, som även kan beställas via kataloger som tillgodoser inspektörer.

Lantmäteri är en urgammal vetenskap som genom att mäta avstånd, gränser, och förhållandet mellan platser. Det används för att samla in uppgifter om rumsliga relationer, allt från planen av en föreslagen väg webbplats till djupet av havet. Lantmäteri ofta används för att bestämma exakt egendom linjer, förbereda en webbplats för konstruktion, eller för att mäta de områden som undersöks, t. ex. skogar som är på väg att vara inloggad. Inspektörer använda olika utrustning för att mäta och markera ner avstånden och annan information om det område de arbetar i.

På plats, lantmätare kräver ofta markeringar så att de kan hålla reda på olika uppgifter. Det är när inspektörernas band är praktiskt. Den färgglada band är normalt tillverkad av plast så att det kommer att vara mycket tålig och vattentät samt synlig. Den finns i ett sortiment av färger och mönster som kan innefatta streck eller diamanter, så att inspektörer kan använda olika typer av tejp för att markera olika objekt av intresse.

Vanligtvis en kartläggning företag har en standard kod som alla av dess medlemmar använder. Till exempel, lantmätare märka upp en skog för avverkning kommer att använda en färg på träd som bör vidtas, och ett annat om träd som bör lämnas kvar. I detta fall kan lantmätare arbetar uteslutande om timmer projekt och de har fått utbildning som jägmästare så att de kan fatta beslut om var och när man loggar in.

Sedan inspektörernas band är färgglada och hållbara, det kan användas för ett brett sortiment av applikationer utanför konventionell mätning. Trädgårdsmästare, till exempel kan använda inspektörernas tejp för att markera lökar som måste grävas upp i slutet av säsongen. Bandet kan också användas för att markera vandra eller vandringsleder och se till att människor inte går vilse.

Om du är ute i skogen eller på en arbetsplats och du ser inspektörernas band, det bör stå kvar där den är. Flytta bandet skulle kunna få olyckliga konsekvenser, eftersom inspektörernas band är ett slags meddelandesystem stenografi. Eftersom olika människor använder olika band koder, du kan förvanska misstag viktig information.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.