Vad är tryck Forming?

Tryck utgör är en process som används för att bilda plaster i förutbestämda former. Med tryck formning, en varm plastfilm tvingas mot en form. Vanligtvis är detta mögel en kvinnlig form, vilket innebär att det är konkav. Tryckluft tillsätts sedan till baksidan av det uppvärmda blad för att bilda plasten med mögel.

lufttryck som används i tryck bildar öka mängden detaljer som kan plockas upp av plast från formen. Därför är trycket som utgör mer effektiv än vakuumformning för projekt som kräver mer uppmärksamhet på detaljer. Detta är möjligt eftersom trycket utgör kan skapa upp till fem gånger så mycket tryck som vakuum bildas. Produkter som tillverkas med tryck bildar också inte löpa risken att alltför stora gallring, kyla flöde, eller andra problem förknippade med vakuumformning.

Det stora antalet av lufttrycket som används med tryck som bildar gör det också möjligt att åstadkomma skarpa kanter och underminerar vid behov. Den har också en låg verktyg kostnader och korta ledtider, samtidigt som man möjliggör skapandet av texturerade ytor och produkter i ett stort antal färger. Det slutliga resultatet av påtryckningar som utgör är ett objekt med samma kvalitet som en som har skapats genom formsprutning eller strukturella skum gjutning.

Tryck gjutning är ett vettigt alternativ till formsprutning när små mängder av produkter måste skapas. Det tar mindre arbete och kostnader mindre pengar att starta formar för tryck utgör än för formsprutning. Dessutom är trycket bilda kan skapa lika ingående och kvalitet som formsprutning. För stora går dock trycket och som inte alltid det bästa valet, eftersom de formar inte är så långvariga som de som används med formsprutning.

Tryck bildar används för att skapa en mängd olika plastprodukter. Typiska produkter med tryck som bildar inkluderar vant, omslag, höljen utrustning, ramar, baser, inre delar, och delar för användning i affärsverksamhet maskiner, datorer och kringutrustning, telekommunikation, bio-medicinska tillämpningar, elektronik och instrument.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.